Jag hoppas att jag fått klart med lägenhet, jag vill verkligen. Jag vill verkligen tro att jag kan ha fått lägenhet.
Men jag vet ändå inte, man kan ju inte ta saker för givet, det går ju inte.
Jag har iaf gjort klart att jag är mycket intresserad, så allt jag kan göra nu är att hålla tummarna för att det ska gå vägen.

Imorgon flyttar första valpen hemifrån, hon ska till en början bo i Ljugarn en månad med sin nye ägare, sen flyttar de till Stockholm, där han bor "på riktigt". Känns inge roligt alls att de ska flytta, men så är det ju bara. Beyla som flyttar först, var den första att öppna ögonen av de fyra små liven, jag var det första hon såg. Hon fick ju iaf en bra start på så sätt... :) Hon är också den som alltid fattas när man är ute, och man bara ser tre valpar, för hon ska iväg på äventyr och kolla hur allting ser ut.
Blenda (Tindra) ska flytta på torsdag eller fredag, kommer inte ihåg. Hon är också en äventyrlig dam, som gärna brottar ner sina syskon.
Bestla ska bo kvar hos oss. "Bestla med tassen" kallar vi henne för, för hon vinkar alltid med ena tassen, och hon är helt bedårande söt. Ganska lugn och snäll tjej.
Blodyxa, eller Byxen som jag kallar honom för, är pojken i familjen. Den enda valpen som inte är såld eller tingad. Märkligt, eftersom han enligt mitt tycke är den vackraste i kullen. Han är helt strålande vacker, och väldigt lugn och han tyr sig gärna till en, bara man klappat honom några gånger så är man hans kompis. Han är den som jag skulle köpt om jag skulle ha valp, fan va fin han är.
image24
Från vänster: Blenda/Tindra, Bestla, Beyla och Blodyxa.

Det är nu man hatar kennelverksamheten, när man måste göra sig av med valparna. Jag vet, det är inte mina valpar, inte min kennel... Men jag var det första de såg när de öppnade ögonen, jag var där första dagen, jag har varit med och sett dem växa upp till de individer de är.... De är ju så fina!
Tänk va lätt det varit att stoppa en innanför jackan och så bara åka hem....
Men nej, Älva hade nog inte gillat det. Inte mamma heller för den delen, för hon hade nog allt märkt om det saknats en valp.

Nåja, jag ska ta mig en macka, har inte gjort det ännu.
Have a nice day!
I fredags förra veckan fick jag besked om jobbet jag sökt.
Jag fick det!
Lycka! =D
Ska hitta någonstans att bo, vilket inte är det lättaste. Bostadsmarknaden i Stockholm är ingen lek, man ska kunna betala ganska mycket för att bo klokt och någorlunda centralt, eller nära tunnelbana osv.
Vill ju egentligen bo nära jobbet, men man kan ju inte få allt, är nöjd om jag hittar någonstans att bo överhuvudtaget...
Hade en lägenhet på gång, men det var inte aktuellt med inflytt förrän någon gång i juni, men jag får väl kanske försöka hitta något tills dess, för annars lät den här lägenheten rätt bra.

Idag tvättar jag mina innebandykläder inför det stundande KM:et som går av stapeln imorgon kl 14.00 i IBC, ska bli riktigt roligt, och naturligtvis hoppas jag på vinst! Fan va kul vi ska ha! =D
Jäklar va kämpaglöd man har, och allt ska ut imorrn, sista rycket är det eftersom vi inte vet om vi ska fortsätta träna något mer. Det är ju tyvärr så att jag lämnar laget efter blott en säsong i Flyers orangea tröja.
Vi får väl se om jag kommer tillbaka till Gotland sen, och då kanske jag återkommer till Flyers.
Vi har ju faktiskt haft rätt roligt (till och från...), och själv tycker jag att det är det viktigaste.

Så, håll tummarna för mig imorrn när jag spelar KM och håll tummarna i övrigt för att jag hittar någonstans att bo!
So long, and thanks for all the fish!


Btw, doften av kokos som jag refererar till är mitt hår: fantastiskt kokos-balsam har jag köpt, och det luktar jättegott!
Jag går här och väntar. Mitt nya jobb skulle ha hört av sig till mig i måndags, eller senast igår.
Ingenting har jag hört. Hade en lägenhet på gång också, men jag har inte hört något av det heller.
Ingenting!
Har jag missat något här?
Jag kanske skulle ha hört av mig, men jag har inte uppfattat det så.
Jag blir less!

Så nu vet jag inte om jag har nytt jobb, eller lägenhet heller.
Vet inte om jag fortfarande är arbetslös och behöver prata med arbetsförmedlingen igen.
Nej, jag vet ingenting, fan va störd/lessen/besviken jag blir....
Ja, nu sitter jag här och är nervös. Senast idag ska jag få svar.
Ringer de o säger att jag fått jobbet så kommer jag nog att svimma. Shit va häftigt det hade vart!

På tal om att svimma, jag hörde på radion imorse, när jag inte riktigt vaknat till liv ännu, att det kan vara farligt att blogga för mycket. Att en "känd" bloggare hade bloggat så mycket att hon svimmat och hamnat på sjukhus. Vad är det för bullshit? Bland det värsta jag hört. Det måste vara påhittat, bloggandet i sig kan ju inte innebära att man svimmar, eller hur? Fjolla.

Jag behöver fortfarande hitta någonstans att bo, knepig sits!
Jajamensan, imorgon så ska ni hålla tummarna för mig!
Jag är lagom nervös, men det kan ha att göra med att jag är ganska nyvaken och inte riktigt fattat vad som händer idag ännu. Har absolut inga planer för dagen, mer än att bestämma mig för om jag ska ha med mig datorn imorrn eller inte. Så ska jag naturligtvis lyckas skriva ut min båtbiljett, ska nog kolla med Zeus om han kan göra det på jobbet.
Zeus skulle ju jobbat ikväll egentligen, men han bytte till dagpasset istället, för det är ju rätt skönt att komma hem i tid, och sen att ha kvällen ledig. Det är ju skönt.
Kvällspassen och nattpassen är ingen höjdare, men de måste ju göras, man kan ju inte bara glassa runt och bara ta dagpassen, då blir ju de andra irriterade på en.

Helgen väl inte varit nå speciell, har inte gjort något sådär. Vi har varit i Vallstena i fredags och igår. Vi rev lagårn i fredags och i lördags satte de eld på den. Igår var den borta, bara betonggrunden fanns kvar tillsammans med askan.
Såg jättekonstigt ut när man såg det först, ganska märkligt.

Nu tänker jag äta frukost.
Nej, jag fick inte jobbet på Dustin som jag sökt. De anställde iställde en tjej som hade mer säljvana än jag själv hade, och det känns faktiskt som att det är okej, eftersom jag faktiskt inte har så mycket erfarenhet alls inom sälj. Anna, den personalansvarige ringde i tisdags och berättade att den andra tjejen fått jobbet, men att hon själv ville att jag skulle komma på ny intervju på tisdag! En tjänst som passar mig lite bättre, inget sälj, utan kundservice, Första kontakten med kunden när de ringer in till Dustin med vilket ärende som helst (typ).

Fantastic!
Så jag drar upp till Sthlm på tisdag igen, för ny intervju. Frågan är väl fortfarande vart jag ska bo, men allt går väl att ordna...

Jag måste ha sovit himla märkligt inatt, för jag är riktigt tung i huvet, känner mig lätt vimsig. Lätt huvudvärk också... Går väl över.

Nu ska Annica ha sitt morgonkafffe, annars blir hon sür. Över och ut.
Ja, nu är jag hemma, efter att först ha varit iväg hela torsdagen i Sthlm på arbetsintervju, hann i princip inte mer än att vända i sängen, så skulle jag iväg igen. Det var nämligen helgen jag väntat på sedan länge; Danish Open, Danmarks första kubtävling.
Alla biljetter bokade och betalda, bara att åka. Fan va jag hade planerat. Iväg strax efter 8.00 med taxi till flyget, sedan landade jag lugnt på Skavsta 9.30. Problemet var att jag och två till var först av planet, så vi gick förbi där man skulle hämta bagaget, för det hade inte kommit ännu, när vi passerade.
Så där stod vi, på fel sida av skjutdörrarna som bara öppnade sig från andra hållet, och letade efter bagageband. Icke. Efter en stund fick vi iaf komma igenom och fick därmed vårt bagage. Iväg igen, leta rätt på en SJ-automat som kunde ge mig mina betalda buss- och tågbiljetter som skulle ta mig till Norrköping.

Lögn i helvete. Fanns ingen sån på Skavsta, men busschauffören verkade tycka synd om mig, eller så hade han en mycket bra dag, för jag fick åka med ändå, samma med en tjej som hade ett trasigt Visa-kort. Väl vid Nyköping station fick jag min biljett. Så iväg till Norrköping där jag blev upphämtad av Gunnar. Bil sen genom Linköping och Jönköping där vi hämtade de två andra, sen vidare mot Danmark.

När vi kom fram till hotellet i Danmark efter flera timmars bilande, så var det så perfekt att några av holländare kom precis då. Så det blev att packa in saker på hotellet och iväg till nåt matställe, holländarna var hungriga. Så vi satte oss på nå litet sketet pizzaställe och kubade, hade jätteroligt.
Själva tävlingen var skitrolig, det var som vanligt kubande från morgon till kväll, varenda vaken minut så satt man och kubade. Jag kubade själv inte så mycket vid frukosten just, jag är ganska sur på morgonen, och koncentrerade mig istället på det något vattenstarka kaffet jag blivit tilldelad.

Hemresan var lika kaotisk, det var jättetråkigt att åka flera timmar innan tävlingen var klar, men jag var ju tvungen... Flyget från Köpenhamn var mer än en timme försenat, vilket innebar att jag skulle inte hinna med mitt flyg hem från Skavsta. Lyckades iaf ta mig hem från Arlanda, 450:- för en standby-biljett, det är jag riktigt glad för. Tråkigt bara att jag kunnat vara kvar en timme längre på tävlingen, men det är sånt som händer. Jag längtar till SM och EM, för jag kommer nog inte kunna ta mig till någon tävling innan dess... Skitsynd.
Nåja, nu ska jag inte dravla mer om min Danmarksresa.

Håll tummarna att de ringer och lämnar positivt besked om jobbet!
Jag har egentligen mer jag vill skriva om, men jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allting. Det var inge roligt att komma hem och få veta vad som pågått när jag varit bortrest. Hemlighetsmakeriet får fan vara slut nu, så det så. Det handlar inte om att välja sida, för vi ska stå på samma sida allihop. (och nej, Zeus har inte gjort något, han är helt oskyldig till det här jag är arg/lessen/besviken över...)