Ja visst, mycket ska man få höra i sina dagar. En tjej som jag aldrig träffat förut, förmodligen inte kommer träffa igen, ger mig en kram och säger "Gud välsigne dig". Jojo.

Ser verkligen fram emot ikväll, MEN som vanligt när jag ska göra något roligt, så får jag ont i huvudet. Idag är inget undantag, så jag har naturligtvis ont i huvudet. Det suger verkligen, för vi skulle ha så roligt... Va trött man blir på sig själv.

Det stora problemet idag är, as always as a girl, what to wear? Herregud, ska jag ha stövlar eller stövletter? Ska jag ha lila linne eller grönt långt vackert linne? Jag gillar verkligen båda, så jag vet inte vad jag ska ha på mig. Skitsvårt. Jag ska prova o ändra o ordna. Men det måste jag göra nu, för nu har jag 35 minuter på mig tills bussen går. Bråttom!

Gott nytt år och puss o kram hej!
Jag har sovit sista natten i min säng i min lägenhet på Södra Slottsgränd.
Det gör verkligen ont att säga att jag inte ska vara där nåt mer. Min älskade lägenhet, som jag tycker så mycket om. Min kära hyresvärd som jag också tycker så mycket om. Min innerstad, min ö. Nu flyttar jag på riktigt. Jag vet att allt det här skulle varit gjort för länge sen, men jag har ju dragit ut på det så mycket jag bara kunnat, vilket suger. Fan.

Jag vet inte hur jag ska göra med folkbokföringen. Förmodligen måste jag skriva mig i Hässelby, vilket jag också skulle gjort för länge sen, men inte orkat/haft tid eller lust med. Nä, orka.
Jag vet bara att jag vill hem till Sthlm igen, till nytt. Nytt år, nya möjligheter. Klyscha måhända, men det passar så väl in just nu. Det är mycket som kommer att hända under 2009, förhoppningsvis så kan jag försöka mig på att köpa en egen lägenhet, plus att jag vill åka till VM i Hong Kong, vilket vore awesome! Det är så mycket jag vill göra, men som för alla andra så är det ekonomin som sätter sina gränser. Hatar ekonomin, den är värdelös.
Jag ska iaf se vad jag kan göra, vore fantastiskt med en egen lya! Större! Men det kommer väl inte att hända. Förmodligen inte, men tummarna kan man ju hålla iaf. =)

Nu längtar jag hem, samtidigt som det tär i kroppen. Kan inte sova. Ligger i en ynka jävla 90-säng i mitt gamla rum hemma hos min mamma. Om jag kommer ner till Gotland så är det såhär jag ska sova. Fy fan.
Nej, jag gillar inte det här. Men å andra sidan så kommer jag inte behöva åka till Gotland lika ofta som tidigare. Alltid nåt.

Nu ska jag försöka sova.
Smell you later!
Idag har vi firat pappa som fyller år. Han fick två fina filmer av oss barn, Schindler's list och Walk the line. Hoppas han gillar dem. Han är fin vår pappa, världens bästa!

Jag vill åka tillbaka till Sthlm, har ingen lust att packa ihop min lägenhet. Tråkigt att hålla på med sånt.
Vill verkligen hem, till min fina lägenhet hemma, till lugn och ro, till Sthlm-stress och fint.

Nåja. Nu ska jag strax hem till min nästan kala tråkiga lägenhet.
Ja, jag är på Gotland sedan i söndags, men jag vill åka hem. Jag känner att jag inte trivs här.
Blev utbjuden på mat hos familjen i Vallstena, "jo, förresten! Ta med dig pizza!"... Mmm, sagt och gjort, jag åker bort o beställer pizza. En kvart. Vad fan gör man en kvart i Visby, en söndag klockan 16.30? Jaa, åkte förbi Statoil o köpte mig en kopp kaffe, körde runt resten. Skittråkigt helt enkelt.

Jag blir stressad här. I Stockholm är det trots alla människor en viss ordning, som att man håller sig till höger när man går, alla håller hastigheten i trafiken, undviker att krocka när man gör över övergångsställen och i butiker.
Här så är det total katastrof-oreda. Människor över-fucking-allt, de kan inte köra bil, och överallt gäller den "gotländska huvudregeln": Jag går först. Dra mig baklänges. Det här funkar ju fan inte. Jag blir sjukt stressad av all denna oreda! I Sthlm må det vara mycket folk, men alla vet hur man tar sig fram, respekterar andra gående och bilister. Den respekten finns liksom inte på Gotland. Jag går först. Sanslöst.
Jag behöver åka hem.

Imorgon är det julafton med sedvanlig julstress. Hörsne City vid lunch, och innan dess ska vi ha intagit julmat i Vallstena. Efter Hörsne är det tillbaka till Vallstena för julklappsutdelning och givetvis mer mat.
Nåja, det är bara jul en gång om året, så då får man väl stå ut... =/

Till alla mina läsare (de få som verkar vara intresserade):
God Jul på er! God speed.
Min lillasyster verkar ha rymt.
Jag ska döda någon. Tonåringar är sjukt svåra människor, jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Ignorance is bliss säger jag bara... Hade varit så mycket enklare om jag inte blev indragen i nån jävla härva, nå jävla trams.
Jag bara känner sån ilska!
Jag har inte mycket att skriva om just nu.
Jag ska få en egen gps idag.
Jag är en vinnare!
GARMIN NÜVI 255WT
http://www.dustin.se/pd_5010133727.aspx


Herregud, vad gjorde man innan Youtube? Jag har nästan blivit Youtube-junkie.
Jag glömde ju ta min lucka fem i chokladkalendern på jobbet! Har varit en katastrofal dag idag, som alla andra dagar den här veckan. Shit vilken bajsvecka det varit.

Nåja, efter jobbet idag, så var vi ett gäng kubare som samlades på Burger King på Vasagatan, satt där och kubade friskt, publik fanns det ju gott om. Alla i restaurangen satt och tittade på oss, funderade nog på om vi var riktigt hundra.. =)
Jag ska försöka få med mig kameran imorrn, men jag är inte helt säker på vart den är bara... Ska ju fota mina übernördiga vänner! =)

Nu är det strax dags för sängen, är redigt trött idag.
Kom ihåg att lila är snyggt, hade jag haft råd så hade jag fyllt min garderob med lila just nu. =)
Torsdag fjärde december, en lucka. En absolut värdelös dag.
Min smärta i sidan har dock lugnat sig, måste varit en sträckning. Man är ju för jävla smidig när man sover menar jag...

Jobbet idag har varit totalt värdelös, alla samtal jag fått har krävt sin beskärda del av min faktiskt värdefulla tid. Folk som ringer in med de märkligaste casen, konstiga, knasiga, tokiga, arga, glada (!) kunder har jag pratat med idag. En del man pratar med verkar tro att jag vet direkt vad det handlar om, utan att jag får se vad de har för dator, mobil, ärende överhuvudtaget. "Hej, jag ringde igår och nu får DU ta o fixa det här hörru, omgående!". Svaret på den, "jaha, vilken order gäller saken?". En del kunder är i rena rama trotsåldern. Trots, som man hade i treårsåldern-trots. Jag menar, varför ska kunden behöva göra något själv? Som till exempel tillhandahålla ett ordernummer när de ringer in?
Shit va jag låter bitter... Men nä, så farligt är det väl inte, det bara känns som att jag inte får nånting gjort alls.
Har en sjukt dålig period på jobbet nu bara. Går väl över.

Imorrn har vi ett inofficiellt "cube meeting" i stan. Jag ansluter när jag slutar jobba, vi ska kuba massor! Ska bli jätteroligt! Fin upvärmning inför lördagen. =)

I övrigt bakom dagens lucka, så är det idag 20 dagar kvar till julafton! Och så givetvis, om tre veckor från idag, så är det ett år tills nästa. Kul.
Optimistiske Ture has spoken.
Jaa, bakom lucka tre döljer sig en intensiv smärta i sidan som jag vaknade med imorse. Jag tänkte för mig själv att ja, det här går över, men icke. Nåja, det hinner väl.

Idag, tredje december, så fyller min kusin Renée 23 år, så om jag inte missminner mig, så tog nog min kusin Karin (bästa Karin!) körkort den här dagen för fem år sen! Grattis till er!

Jag har gått på stan en stund, försökt hitta julklappar. Jag samlar idéer, snokar, brainstormar med mig själv. Jag gjorde inga köp idag, men jag har en lite bättre idé om vad jag ska köpa till folket. Det är bara så svårt att inte köpa en massa till mig själv, jag hittade massor med snyggt idag. Lila är så sjukt snyggt just nu, så ska man gärna ha något stickat också. Sjukt snyggt. Hittade flera vackra stickade kreationer, bland annat en skitsnygg tröja från gotländska Rodebjer, men jag insåg rätt snabbt att min plånbok inte tyckt om den. Men ändå!

Det blir inte mycket gjort just nu, jag vilar mycket. Orkar inte mycket annat, förrän den här förbaskade förkylningen släppt. Det är skitjobbigt att gå i trappor just nu, blir andfådd med en gång, vilket jag verkligen hoppas ska gå över, annars kommer det här inte att bli nå roligt alls att vara en Annica.

Nu måste jag äta, är så vansinnigt hungrig hela tiden.
Pussokramhej!
Bakom lucka två fanns också en fast anställning!
Grattis mig!
500 pix i löneökning!
Fantastic!
En förkylning. Jag tackar och bockar. Den satt fint. Dock föga förvånande med tanke på årstiden. (Här måste jag ju inflika att chokladkalendern jag fått på jobbet har mycket roligare saker bakom varje lucka...)
När jag vaknade imorse så tänkte jag i mitt stilla sinne att "fan va tung i huvudet jag känner mig", lagom snorig, huvudet spänner, lite ont i halsen, you know the drill.
Jag masade mig till jobbet, har suttit och nästan inte gjort någonting vettigt alls om jag ska vara ärlig.
Ringt runt till leverantörer, tillverkare, kollat status på returer, skällt lite lagom, "varför händer ingenting?" osv. En slappardag. Har kort sagt varit välbehövligt för Annica idag.

Min kära mor ligger hemma i den fantastiska vinterkräksjukan, som enligt utsago ska vara lite värre i år än tidigare år.
Mamma, jag lider med dig, verkligen.

Skippade innebandyn idag, tyvärr, för det verkade bli rätt gott om folk. Hade varit roligt, men med tanke på hur trött jag blev av att gå från tunnelbanan till Apoteket i Vällingby så känns det som att det var ett bra val att åka hem. Det är nämligen inte alls långt från tuben till Apoteket, så att jag blev trött av den lilla biten bevisar ju bara hur fruktansvärt nere min kropp känner sig, den är som försatt i viloläge, fast ståendes, gåendes.

Jag måste ha mat.
De som känner mig vet ju vart jag jobbar, vilket fruktansvärt otacksamt arbete jag har. Folk skäller på mig för att de gjort fel, för andra gjort fel, helt enkelt för att de är icke nöjda med allt sitt.
Att tjafsa med en kund om konsumentköplagen, att inom sex månader i princip alltid räknas som ett ursprungligt fel om något med datorn/telefonen eller vad det nu är, inte funkar som den ska. Att man som kund tappat datorn i golvet, ska enligt en av mina kunder idag inräknas i denna kategori, "ursprungligt fel".
Från KKL:
"Sexmånadersregeln
 För att säljaren ska ansvara för felet på varan krävs att felet är ursprungligt, det vill säga att det fanns redan när du köpte varan eller när den levererades till dig. Fel som visar sig inom sex månader anses alltid vara ursprungliga fel, som säljaren ska åtgärda utan kostnad för dig. Han behöver dock inte ta ansvar för felet om han kan bevisa att du har orsakat det, till exempel genom att inte ha följt skötselanvisningar eller vanvårdat varan. Efter sex månader är det du som ska visa att varan hade ett ursprungligt fel."
Ja, paragrafryttare läser bara det som passar en själv. Nåja, jag vann diskussionen iaf. =)

Julhysterin har börjat, det märker vi på jobbet, folk vill ha förlängt öppet köp/ångerrätt, något som vi faktiskt inte behöver ha. Distansavtalslagen är något som gäller privatpersoner, något som vi måste arbeta efter. Öppet köp däremot, är helt frivilligt, något som vi har för att vi anser detta vara en bra service. Folk fattar inte det.
Folk har nu börjat köpa julklappar, varav en del kunder faktiskt är så pass smarta att de köper i god tid, testar så den funkar, för att de vet med sig att den som får presenten kommer att vilja behålla den här. Jag tycker det är hur smart som helst. Jag gillar smarta människor.
(Smarta människor behåller också originalförpackningen till datorer och tv-apparater som de köpt online.)

Nä, jag ska inte tjata mer  om mitt jobb.
Ska slöa på soffan och prata klart med Zeus.
Hejdå.