Jag skulle vilja bo i Göteborg. Lite grann iallafall. Jag har hittat en utbildning jag vill gå.
Tränarskap med inriktning mot fotboll I, 30.0 hp. Halvtid på eftermiddagar ett läsår. Jävla skit att de inte kan ha något sånt i Stockholm... Ska man verkligen behöva flytta hela jävla vägen dit bort? För en utbildning på halvtid?
Nästa år kanske, nu är det ju försent... Men oj, va mycket jag vill gå den där utbildningen...
Vilket fantastiskt väder vi har fått! Det är ju riktigt härligt med solsken och värme! Tänk om ett halvår när vi sitter huttrandes och vrider på elementen. Passa på att njuta! Tyvärr så har jag solförbud. Det var väl kanske inte skitsmart att göra en ny tatuering (igen), men den är ju så jävla snygg! Jag är riktigt nöjd!

You like? =)

Min fina kusin Karin har fått en sork i onsdags, bättre sent än aldrig! ;) Grattis mamma Karin och pappa Rasmus!

Funderade på att dra bort till Ikea och kolla efter ett nytt sommartäcke. Kan behövas. Ska fundera vidare, för det är trots allt lönelördag, så det lär ju vara några stycken där borta, och jag är väl inte överdrivet förtjust i dessa folkmassor som har en tendens att åka dit alla på samma gång.

Nu är det nog dags för en kopp kaffe och lite mellanmål, åt lunch så tidigt...
Puss o kram hej!
Jag är uppvuxen med en tre år äldre storebror. Givetvis är det en maktkamp under uppväxten, och ni ska veta va stryk jag fått i mina dagar. Tänk när vi var nästan jämnlånga en period, det var ingen höjdare för min bror, att lillasyrran var nästan lika lång. Det gick ju över, för han växte ju om och iväg, jag hade inte en chans.
Det är liksom naturligt med tävlingar mellan syskon som ligger så pass nära i åldern, vår yngre syster är för långt efter för att liksom hänga med...
Claes och jag har ofta livliga diskussioner, som i grund och botten går ut på vem som är smartast. Nu säger jag inte att vi är Mensa-material, men jag vill nog gärna påstå att vi ligger över genomsnittet. Vår kära mor har insett att det inte är någon idé att lägga sig i våra samtal, så det gör hon inte längre.
Han upphör liksom aldrig att förvåna, jag ringde honom förut ikväll, för att fråga om en gammal tv-serie som vi såg för massor med år sen. Jag fick mitt svar och vi pratade länge, om fotboll, skola,  jobb, boende, Ipred osv. Vi hann beta av väldigt mycket som vanligt.
Han kan göra mig så stolt ibland, min käre bror. Idag berättade han att han hittat en KY-utbildning han vill gå. Ja, den här ska han gå. Jag blir så glad över att han hittat vad han vill göra. Tänk om jag själv kunde komma på det nån jävla gång.

Dock vet jag att precis just nu, så ska jag gå och lägga mig.
Puss på er.
Jupp, idag är det midsommarafton. Denna ska tillbringas med ett par goda vänner och en kasse öl. Eller ja, tre kassar öl har jag faktiskt. Jag är tyvärr på lite surmulet humör, men det ska väl lyckas gå över snart.
Jag har varit på bra humör hela veckan i och med registrering till Swedish Open som öppnade i tisdags! Det kommer bli en fantastisk tävling!

Jag har just i dagarna fått klart att jag ska jobba med nya säsongen av Idol som jobbet sponsrar. Det ska bli riktigt roligt, vi hade jätteroligt förra året och jag hoppas givetvis på att det blir en lika lyckad omgång i år. Dock ska jag inte vara med någonting förrän det börjar sändas på TV, eftersom jag jobbar i studion, men som sagt, det ska bli riktigt roligt!

Nu ska jag ta och lägga mig i badet. Trevlig midsommar! (eller nåt.)
Måndagens härliga morgonväder gör ju att man får hopp om livet. Eller inte.
Regnet stod som spön i backen, och huvudet bultade likt en smed slår på ett städ.
Jag var riktigt nära att ringa och sjukanmäla mig, för jag är verkligen inte pigg idag. Det börjar väl ordna upp sig, men det känns fortfarande "sådär". Eftersom vi är så få och jag känner mig "okej" så var det värt ett försök att åka till jobbet.

Jag har bokat hotell till VM, och jag är skitnöjd! Det ska bli så himla roligt och jag längtar massvis! =) Förra VM var verkligen en wow-känsla utan dess like, och jag träffade massa fantastiska människor. Shit va roligt jag ska ha!

Nu: back to work.
Puss o kram hej.
När jag blir stor, så ska jag köpa mig en iPhone. Ja Ingela, jag vill ha en sån, men den är för dyr än så länge. Får vänta lite. Jag känner mig dock lite stressad, för jag vill ju ha en funkande mobiltelefon nu! Men vem vill inte det, Det är ju en av de viktigaste prylarna människor har nu för tiden. Man vill hela tiden vara tillgänglig, man vill kunna nås, at all times.
Nu vet jag med mig att jag faktiskt missade ett samtal i morse och inte ringde tillbaka, men jag hade en bra anledning. =)

Det är iaf äntligen fredag, och jag är glad för det!
Puss och kärlek.
Jag kastar in handduken.
Är så less på prylar som inte går åt mitt håll.
Mobilen till exempel, den har börjat balla ur ännu mer. Ibland tar den inte emot samtal och en del av de som kommer fram hör inte mig, eller jag hör inte dem. Samma sak när jag ringer. Vad är det för trams?

Jag har kollat jättemycket efter olika mobiler, men jag hittar verkligen ingen som jag känner att "åh, den här måste jag ha!", men det kommer väl nån fin modell förr eller senare...