Jag måste vara inne i en period där alla tekniska prylar runt omkring mig bara går sönder. Iaf datorprylar.
Min laptop, my precious, håller på att begå självmord, mitt tangentbord med styrkula håller på att lägg av, iaf styrkulan, mitt tangentbord på jobbet håller på att lägga av...
Vart är världen på väg?
Går jag omkring med någon konstig aura som gör att alla datorprylar bara dör som flugor, ger upp? Jag fattar inte vad jag gör.... Jag blir bara så himla lessen, igår var jag inte långt ifrån gråten när jag insåg att min laptop inte ville vara med. Desto gladare var jag när jag kom hem från jobbet och insåg att den funkade! Men nu är den störd igen. Eller ja, störd är inte rätt ord, den är livlös, tangentbordet funkar inte, touchpaden funkar inte, och usb-portarna funkar inte. Vafan?!

Imorrn åker jag till Gotland, ska bli skönt att komma dit. Jag måste packa allt som ska med.

Håll tummarna för att mina datorprylar funkar imorrn, annars kommer jag kasta dem efter nån.

Hej då.
Hade väl förvisso inte varit en dum idé, rätt skönt faktiskt att slippa de überstressaade mååndagsmänniskorna.
Två av mina kollegor har pratat löst  och skojat om att ta ut alla semesterdagar de har kvar för att ta ut dem på måndagar, för då är det som värst.
Människan gillar inte måndagar, och det gör att de måste låta deras usla måndagshumör gå ut över någon annan. Man måste straffa någon för att det blivit måndag igen. Det är de människorna som ringer till oss.
Behöver jag säga att jag inte tycker om dem?

Idag är det söndag, vilket gör att det är måndag imorrn. Jag ska spendera den väl, kanske gå ut lite nån gång, men annars nä. Det ser ju askallt ut ute, jag vet inte vad jag ska ut o göra..
På fredag kväll åker jag till Gotland! Ska bli jätteskönt faktiskt. Jag har tagit ledigt måndag, så jag kommer faktiskt att slippa de måndagssura den veckan! Moahaha!

Det ska bli skönt att komma hem. Träffa Zeus, mamma, pappa, Therese, Claes, Karin och Ingela måste jag träffa. (har beställt disken)
Alla andra får ursäkta, men det är faktiskt Zeus och mamma o pappa som är viktigast, så är det bara. Jag kan bara längta så vansinnigt mycket efter mina föräldrar, få en sån sjuk hemlängtan som gör att man gråter likt en femåring vars godisklubba precis blivit stulen. Att jag längtar efter Zeus behöver jag inte ens säga/skriva, det är en självklarhet. Så är det bara.
Tänk va skönt det ska bli att komma hem...

Nu måste jag snart börja träna 4x4x4 så jag kan tävla i den på Svenska Kubdagen! Hade varit kul att komma iväg på nån tävling innan dess, men det är fan aldrig värt att åka nånstans för att pynta för två hotellnätter när det bara är en dags tävlande. Icke sa Nicke. (Sen skulle det kunna ha att göra med att jag inte har nå pengar just nu, men bara kanske)
Jag måste få ner mina tider på trean också, på EM slog jag ju till med riktigt bra tider under träningen, bästa tiden blev ju 21,69, men sen när det väl kom till kritan och var min tur att tävla, så gick det ju inte alls bra. Som vanligt. Bläj!
Träna mera!
Ja, va i helvete!
Jag gick o la mig ganska direkt jag kom hem igår, för jag hade så vansinnigt ont i huvet.
Men igår, jag har ju planerat fan i flera veckor att jag skulle bort till Hässelbyhallen och se på Hawks mot gästande Visby, men vart det så? Nä! Fan. Nu kommer jag störa mig på det hela dagen. Skit också!
Jag hade behövt se lite innebandy, för det var tydligen en halvful match, det man kan läsa i recensionerna, och det hade jag behövt se, lite hockeytacklingar och dåliga filmningar. FAN.
När jag är på Gotland nästa helg så bara SKA jag se mitt gamla lag lira lördag morgon klockan nio. Så är det bara, jag har sån abstinens efter att se och lira boll, ni anar inte..

Hade möte med chiefen igår. Fick veta vad jag skulle bli bättre på, vad jag måste tona ner, och vad jag är bra på.
Sånt behöver alla få höra ibland. Får man ingen kritik så kan man aldrig bli bättre. Då går man omkring och tror att man är så bra man kan bli. Det är man aldrig.
Poängen med mötet var egentligen att kolla hur det går, hur man känner osv.
Och självklart, tillsvidare-anställning. Så, igår blev det klart att jag blir fast anställd 2008-12-02!
Känns ju självklart bra, fast anställning, en grund att stå på. Jag är stolt över mig själv, för jag anser att jag växt, har gått åt rätt håll med allting, även om jag kan gå omkring och vara en riktig surkärring över en del av mina kollegor, som dagligen chockar mig för att de är så vansinnigt dåligt kundservicearbetare. Usch!

Naj, nu ska jag fira min tillsvidareanställning med en kopp kaffe.
Hejdå.
Nokia har gjort en SonyEricsson-style, och börjat göra alla telefoner likadana. Eller nåja, nästan.
En telefon som ser ganska klok ut, är deras N85. Jag kan tänka mig en sån, trots att jag inte riktigt känner att Nokia är något för mig. Jag tycker att de har blivit fula och alldeles för plastiga på nåt vis. Eller jag vet inte. Ungefär som att jag inte gillar AIK. Inte alls, i någon sport. Vet inte varför, jag bara gillar dem inte. Lite så är det med Nokia.
MEn det kanske kan bli ändring på det?
N85
Den ser ju trots allt schysst ut, kostar runt 4800 på bästa stället. Kamera med 5 megapixlar, anpassad för spel, musik och underhållning. 3G (vad alla nu ska ha det till?!), skjutbar lucka åt två håll(!!), och massor, orkar inte ens leta mig igenom alla specar som finns. Den här är snyggare än i princip alla mobiler Nokia gjort på åratal, fattar inte att de kan släppa ifrån sig en sån himla massa fula mobiler. Vem vill ha en ful mobil?
Jag menar, Nokia skryter mycket om vad som finns i mobilen, men det fula yttre gör att man inte vill ha en sån. Som N95, N73, eller varför inte E71? Fula! Alla Motorolamobiler är också fula, Sony Ericsson har fastnat lite, så alla deras är aslika, varken fula eller snygga, men likadana.
Där har ju faktiskt Samsung varit lite utåt. De satsar på snygga prylar. Inte bra prylar, utan snygga prylar.
De har många skönheter i sitt stall, och om jag inte visste bättre, så hade jag utan tvekan köpt en Samsungmobil. Igen.
Men nä. Man får helt enkelt välja: Snygg och dålig telefon, eller ful och bra mobil. Inte snygg och bra, så enkelt ska det minsann inte vara.
Jakten på den perfekta mobilen går vidare.

Smell you later!
Ja, nu var det avklarat, jag ska jobba två kvällar till på veckofinalerna, och så ska jag hjälpa till på stora finalen i Globen i december. Ska bli roligt. Vi har som en liten "depå" utanför studion, där studiopubliken får prylar, leka och så. Dustin Home tillsammans med Microsoft har ett XBOX 360 som man får spela Rock Band och så får man mössor, t-shirts, dvd-filmer från tidigare Idolår, autografblock, pennor, Tele2 har så man kan göra stora skylar för att skriva "sin" idols namn på, så får man nå gummiband att ha runt handleden, Blocket har nåt Idolspel, Hitta.se har nå grej där man kan klä ut sig och så tar de kort på en som de gör vykort och skickar hem till ens vänner eller familj.

Idag är jag trött o grinig, sov lite för länge. Usch. Har ont i huvet. Det går över.

Kom ihåg att gå in och testa nya mobilen G1 virtuellt på nätet! Detta är ett samarbete mellan Google och HTC, och jag är ju lätt såld på HTCs telefoner kan man ju säga... Den använder sig av Googles egna operativsystem för mobila enheter, Android, där man givetvis kan använde Googles egna produkter, såsom Google Maps, Gmail och självklart Youtube. Den har GPS, Turbo 3G, 3,2 megapixelkamera, 3,2 tumsskärm...
Kan den va nåt att ha? Jag vet inte om jag tycker den är särskilt snygg?
G1

Ja, höll på att glömma!  Testa din färg-IQ!
Nu ska jag plocka undan i min röra. (Igen)
Ja, vi skojade om det på rasten i förmiddags, eftersom kundernas otroligt dåliga humör de senaste dagarna kanske är präglade av det sjukt dåliga vädret, så skulle vi säga "Efter regn kommer solsken", så kanske de skulle bli på bättre humör. Har dock inte gjort det.
Idag har jag fått skäll för att jag inte kunde Outlook helt utantill, för att en kund blivit nekad återköp på en TV han repat, för att posten inte levererat i tid, för att säljare lovat för mycket... Och så vidare och så vidare.
Det är rätt pissigt att ta skit efter andra, reda ut deras misstag och att behöva be om ursäkt för att "nej, jag vet inte varför han lovat detta", eller "nej, jag vet inte varför posten inte kommit fram i tid"....

Imorrn släpps den mycket efterlängtade Sony Ericsson XPERIA X1.
Sony Ericsson XPERIA X1X1
Enligt uppgift så kommer ganska många av dem som förbokat att bli utan, då det ser ut som att alla återförsäljare får en ganska begränsad kvot. Men å andra sidan, har man väntat såhär länge, så kan man nog gott vänta en-två veckor till.
Själv tycker jag inte att den är särskilt snygg, och jag läste recension imorse att den var sjukt seg, och det är ju kanske inget man strävar efter i en sprillans ny telefon. Nej, den ska vara snygg, mycket väl fungerande, snabb med alla program osv. Telefonen har pekskärm, wifi, 3g, handstilsigenkänning och lite annat godis. Den finns i svart och silver.

Usch, jag får sån sjuk ångest över min gamla bajsiga W810i med sprucken display. Shit va man är "ute".

Nu behöver jag mat.
Tisdagar är fortfarande min hatdag, då jag är (mer) grinig och sur, men det brukar gå över när man kommer hem.
Dagen började svårt, blev försenad till jobbet på grund av  en "olycka" som slutat med en person förd till sjukhus (läs: en hoppade framför tåget), och resten av Stockholm blev försenade till alla tider de hade att passa.

Tvättar idag. Skittråkigt.
Längtar till Gotland, har hemlängtan idag.

På jobbet har alla lönesamtal. Alla utom vi gröngölingar som inte jobbat ett halvår och blivit fast anställda ännu.
Det kommer, jag stressar inte.

I övrigt går jag och dagdrömmer om en ny mobil.
Jag vill ha en sån här:
HTC TOUCH DIAMOND
HTC Touch Diamond heter den, och hos oss kostar denna skönhet 4993,75 ink moms. Inget man slänger ut hur som helst inte, men den är riktigt snygg faktiskt. Var riktigt anti mot den i början, men nu har jag börjat mjukna.
Touchscreen-skärm, Windows Mobile 6.1 Professional, hyfsad kamera (vafan man nu använder mobilkameran till...) och så är det två års garanti på. Det tycker jag är bra, för jag stöter dagligen på kunder vars prylar slutat funka utan nån större anledning nån vecka efter ettårsdagen. Surt sa räven. För min del så hade jag behövt en drulleförsäkring, med tanke på hur bra jag är på att råka ta sönder prylar.
Drömmer även om att min dator inte ska vara så jefla seg, men se på fan, det är den, och den skulle väl behöva viss uppfräschning. Mm, det får vi fixa när  jag kommer till Gotland. Zeus kan allt. :)

Jag fick träffa Ingela i söndags. Det var verkligen jätteroligt, vi var hemma hos hennes syster som bor i Haninge, som jag hört så mycket om, men aldrig träffat. Det var trevligt, vi spelade Uno och pratade skit, och som vanligt hade vi jätteroligt!

Om cirkus 30 minuter är torktumlaren färdig med mina kläder. Tänk om Uppfinnar-Jocke hade kunnat fixa en tvättmaskin och en torktumlare som kunde kirra tvätten på typ en 10-15 minuter, så var det klart sen. Hade varit guld värt.

Ta det vackert, nu ska jag se på Grey's.
Jag har inga problem med måndagar. Tisdagar. Det är min hatdag i veckan. Usch.
Det sitter kvar sen skoltiden när man var tvungen att åka till en annan skola på andra sidan Gotland. För nån ynka kurs. Vafan. Det var ofta man hade åkt buss förgäves, att man kom dit för att inse att man hade fått ett mail att man kunde stanna hemma, eller kanske rentav ha lektion, en hel timme, sen fick man åka hem. Hemma igen halv tre på eftermiddan om man tog tidigaste bussen man kunde hitta. Kollektivtrafiken på Gotland säger jag bara. De har förstört mina tisdagar forever.

Nej, det här med måndagar, det kan faktiskt vara rätt okej. Tills alla andras fullkomliga HAT för måndagar sveper över en som en flodvåg. Måndagar är de mest överjävligas dag. Då ringer alla tjuriga, som verkligen laddat upp hela helgen, för att ringa och berätta att "min datorkomponent/TV/telefon funkar inte!! Byt den NU!"
Folk är så otåliga, samtidigt som de ibland inte verkar ha något problem med att service kan ta längre tid, OM de får skicka prylen via oss. Vi köper ju servicetjänsten av de stora tillverkarna, och det går betydligt fortare (typ 1-2 veckor) om kunden tar kontakt med dessa direkt. Men ändå, arga ska de vara.
Jävla måndagar.
Ta ett djupt andetag och räkna till tio.
Nu ska jag gå till tuben.

På återseende.
Jag har börjat med att irritera mig för småsaker igen, sånt som man egentligen inte behöver bry sig om, om man är klok.
Som att det står folk utanför min port när jag kommer hem så att man får knuffas för att komma fram till dörren,  eller när man får panikbromsa för att inte köra på en passerande puckad noll(ått)a som kör för nära när man ska ta sig ut från parkeringen, eller för att folk kallar mig för lantis för att jag har körkort osv.
Jag kan känna mig som en sur gammal kärring ibland, men men, det går över.

Helgen som var, så var Zeus här uppe och det var skönt att få träffa honom, för det blir ju inte direkt ofta... Men det var nice, men det hade ju givetvis varit bättre om det inte krockat med företagets kickoff, som var en heldag. Jag åkte hem vid 21-snåret, med en blixtrande huvudvärk. Det jag tydligen missade var styrelseordförandes dansande, gratis drinkbiljetter och det värsta av allt. Livebandet. (Svordomsramsa) BWO. Ja, de var och spelade på vår firmafest. Och jag missade det. Hur kasst är inte det?
Men men, helgen var bra, vi åkte ut till Barkarby, var på Ikea, och så var vi i Vällingby på Vällingbydagarna. Skitmysigt!

Jag har börjat om med Grey's Anatomy. Jag översätter inte längre, men jag får väl göra det sen när det kommer till det. Enligt uppgift är det ingen som gör det, men men, vi får väl se. Det är jättelänge sen jag såg Grey's, mysig serie.

Nej, nu ska jag återgå till min serie. Jag ska slänga mig ner på soffan och mysa ner mig med katten.