Det var ett tag sen jag var politisk i bloggen. Idag kändes det som att det var dags igen.

Barack Obama ansågs vara helt tokig när han under sin valkampanj berättade om sin sjukvårdsreform, ni vet, alla har rätt till sjukvård. I USA har det varit ganska orättvist när det kommit till just sjukvård, alla har inte råd att ha en sjukvårdsförsäkring.
Men i natt röstade kongressen igenom Obamas vårdreform, som innebär att alla  har rätt till sjukvård. En del protesterar och anser att det här är Harmagedon för USA, någon annan ansåg att det här var inte bra, för det här var en direktbiljett till socialism. It makes me think. Den som sa precis den meningen, han verkar ju ha råd. Men om du hade sjukvård innan, och du kommer få sjukvård sen, vad är problemet?
Nä hörrni, fy fan vilket stort steg för Obama, vilken vinst!
Här sitter vi i Sverige och för oss är det är en sån självklarhet att ha sjukvård, men tänk själv om du skulle få betala massor, massor med pengar varje gång du gick till läkaren? Nä, precis. Vi har det rätt bra, vi här bak i bilen.

Och nu ska jag gå till jobbet. Jävlar vilket bra humör jag blev på. Obama, killen som kan.

Tänk när man var liten och uppskattade snön. Man ville inget hellre än att bara springa ut i pulkabacken och åka för allt vad man var värd. Man sprang upp för den där jävla backen femtontusen gånger på en timme och man kunde  inte få det bättre.
Nu när man är "stor" så är man bitter så fort det kommer lite vitt på vägarna för att det blir jobbigt att köra bil. Jag gillar snö, men endast till viss mängd. Inte där jag går eller kör tack! (och ingen jävla slask heller!) Men det är klart, man får ju aldrig som man vill.

Köpte en ny dörrmatta som ligger innanför balkongdörren. Den är Älvas nu. Hon har fan inte klivit av den mer än när hon ska äta och gå på toa. Hon bor där nu. Knäppa katt.