Midsommar firades på Gotland, nästan lite tradition att göra det i Vallstena.
Försökte ringa till pappa för att önska honom en trevlig midsommar, men han svarade inte. Tråkigt...
Var som sagt i Vallstena, åt sill, grillat och jordgubbstårta. Körde min lillasyster med kompis ner till Åminne, för de ville kolla läget. Jag stannade också i Åminne, hälsade på Linda i husvagnen. Satt där och pratade skit med henne, Sture och Ebba en stund, sen ringde Therese och ville hem igen. Var inge kul i Åminne, var nästan ingen där.
Hinner nog inte träffa Linda så himla mycket mer innan jag åker hem till Stockholm imorrn. Så tråkigt, gillar att träffa dem.

Idag har jag varit uppe hos Ingela, vi har fikat, spelat kort, fixat bål till deras middagsgrej ikväll. Vi har haft jätteroligt, men det har vi alltid. Det är så skönt med Ingela, för man vet alltid att vi kommer ha kul. En kortlek och lite kaffe, and we're good to go! Najs!

Ikväll ska jag och Zeus gå på bio. Vi ska se den här "The Happening", och den hoppas jag att den är bra.
Jag vill ju också se "Sex and the City", men det vill nog inte Zeus, så jag får hitta någon annan att se den med, eller helt enkelt åka in och se filmen själv.  Jaja, vi får se.

Jag lyckades ta sönder en kub igår. Min nya rävlingskub... Jävla skit. Ringde Micke, som lovade att han skulle fixa den. Så idag fick jag ett nytt kors, och bytte bitar med en annan kub, så nu har jag en ny tävlingskub! Så nu har jag en kub som är hyfsat bra, och en som verkligen är riktigt, riktigt dålig. Den får väl bli reservdelskub, för jag kommer inte använda den nånting alls. Försökte stjäla Mickes kub, men han märkte det, så jag åkte hem med mina egna fyra kuber, tre hyfsade och en sugig. Nåja, jag ska försöka bli bättre till EM. Practice, practice, practice.

Aja, en liten update blev det iaf. Bättre än såhär blir det inte.

Tjipp o hej!
Jag har lite problem med folk som höjer Zlatan till skyarna.
Så bra är han faktiskt inte. Jag tycker att han är överskattad. Innan igår så hade han ju faktiskt inte gjort mål sen oktober 2005 i landslaget. Säg vad ni vill, men jag ändrar mig inte.
Zlatanismen blir ingen religion i år heller.
Så det så!

Nu har jag iaf bredband och hemtelefon! Lycka!
Skönt att kunna surfa som jag vill, har ju inte haft varken hemtelefon eller internet sen jag lämnade Gotland.
Men nu så! Nu kanske jag kan uppdatera bloggen lite oftare också.

Jag fick upp min TV nu när jag var på Gotland sist. Skönt att ha min egen faktiskt.
Problemet: jag glömde fjärrkontrollen i Visby.
Lösning: Jula, universalfjärr. 69:-
Fantastiskt!

Jobbet går framåt, jag tycker att jag har lärt mig en del, men långt ifrån allt. Jag har inte riktigt uppfattat allt hur man ska göra när man ska fixa en ersättningsprodukt till en utgången produkt. Det får jag väl ta o lära mig.
Idag har jag iaf fått sitta och lyssna med i telefon. Det gick ganska smärtfritt, trots 45 minuters kö. Folket var trevliga ändå, trots att man kanske hänvisade dem till någon annan, eller att de helt enkelt undrade något så enkelt att de kunde lösa det själva genom att inte göra nånting. Enkelt!
Imorrn ska jag be någon hjälpa mig med ersättningsgrejerna, så jag får ordning på det.
Sen ska jag lyssna i luren resten av dagen tror jag. Kanske rentav ta något samtal själv, men vi får se.

Trött är jag. Men jag ska nog se lite fotboll, andra halvlek av Schweiz-Turkiet har hållit på i typ tio minuter, så vi får väl se om det är något att ha.