Ja en hel veckas semester lyckades jag mygla åt mig i sommar. Egentligen gjorde hon nog bort sig lite, vår teamleader när hon gav mig semester, för det blev nog lite för många som blev beviljade semester på samma gång.
Nåväl, semester är det iaf, och jag är nöjd. :)

Jag ska träffa Zeus, Ingela, Karin, pappa, mamma, brorsen, syrran... Linda och Ebba och familjen får vi ju inte glömma!
Ska bli rätt skönt att komma till Gotland, även om jag vet att det myllrar av turister, likt myror på en myrstack, men ändå, skönt att komma dit.

Jag är verkligen sjukt glad att jag fick det här jobbet. Jag trivs verkligen med mina arbetskamrater (de flesta iaf), det är så himla skönt! Det känns verkligen som att jag gör nån nytta, att jag gör mig förtjänt av min lön varje månad, genom att hjälpa folk med det de ringer in och behöver hjälp med. Sen att jag kanske funderar på att försöka byta avdelning någon gång i framtiden, så känns det verkligen som att jag är på rätt plats!
Jag trivs i min lägenhet, jag trivs på jobbet, hell, jag trivs till och med ändå med att åka 40 minuter tunnelbana till o från jobbet, då jag kan sitta och läsa i lugn och ro, speciellt på morgonen, då jag lugnar ner mig från min vansinniga morgonsurhet. Jag är garanterat en av de morgonsuraste människorna norr om Antarktis, lätt.

Om två månader är det EM! Jag ser jättemycket fram emot det! Det ska bli så himla roligt, och jag längtar verkligen. Hotellet är bokat och färdigt, ska vänta lite till med att boka flygbiljetter, de svänger ännu lite i pris. Jag ska dela hotellrum med Kirstine från Danmark som jag lärt känna genom alla kubtävlingar. Hon är en jättemysig liten tjej och vi skrattar mycket tillsammans.


Fredagskvällen tillbringas med resväskan, den fylls till bredden med kläder och prylar som jag behöver under semestern! Ska väl återgå till det.

På återseende!
Änu en helg till ändå. Det enda kreativa jag har gjort är att jag igår gjorde saffransbiscotti. De blev inte lika bra som förra gången, men ändå. Jag är nöjd. Uffa är glad han med, eftersom det var honom jag gjorde dem till.

I helgen har det blivit ett nytt helt otroligt rekord på Rubiks kub. Erik Akkersdijk slog till med fantastiska 7,08! I senaste Illustrerad Vetenskap står det att människan pressat rekorden till så låga som de bara kan bli. I kubens värld gäller inte det. Nu har man sänkt antalet drag i scramblingen från 25 drag till 23, vilket bidrar till lägre tider. Sen använder ju Erik en mycket bra metod också, som gör att det går jävligt fort. Jag är sjukt impad av den lilla holländaren, kan inte säga mycket annat.

Imorrn är det åter till jobbet. Det går faktiskt bra tycker jag, man får ju en del skäll och allmänna klagomål, men generellt sett så har vi mycket nöjda kunder.
En kollega som jag börjat umgåtts med rätt mycket, Monika, går omkring och räknar dagar kvar till semestern. Oavsett veckodag, så går hon omkring och tamigfasen spyr solsken över alla som behöver uppmuntras. Hon går som en frisk fläkt och hon trubbas inte av förrän fredag eftermiddag, för av någon anledning verkar hon tycka att dessa är jobbiga. Vi andra gillar ju fredag eftermiddag, så då får vi ge henne lite uppmuntran och berätta att veckan är ju faktiskt snart slut. :)

Nåja, nu har jag gett en liten inblick i min vardag. Jag ska dricka kaffe och ät saffranbiscotti nu.
Men jag återfinns här, i vita soffan i Hässelby, precis brevid tunnelbanan. :)
Ja, en månad har gått på mitt nya jobb, och jag tycker att jag klarar mig rätt bra.
Får ta en del skäll, men det tillhör jobbet. Folk blir arga för att de själva har gjort fel, och så går det ut över den som berättar att "nej, det går inte". En gubbe ringde mig nu i veckan, han ville hellre lämna tillbaka datorn han köpt och haft ett par dagar än att ringa till support. Såna tycker jag är rätt spännande. Nåväl, jag gick vinnande ur striden, jag fick honom iaf att ringa till supporten trots allt.
Bland de bästa samtalen jag har haft, var en grabb som ringde in och ville ha skrot. "Vi ska bygga en robot."
Naj, men dåså, vart skickar vi skiten? Haha! Men vi ger inte bort nåt sånt, så han fick klara sig fint ändå.

I helgen har jag inte gjort nånting alls. Inte nåt särskilt iaf, plockat undan här hemma, sett en film, och bara slappat. Det här var första helgen sen jag kom upp som jag varit helt själv. Det var visserligen tänkt att jag och en kompis från jobbet skulle gå ut o dansa igår, men när jag försökte ringa så kom jag inte fram, så hon är väl sur på mig, för att jag "aldrig ringde"...
Så går det när man inte kan ha mobilen igång!

Nåja, jag ska ta och se över mina möjligheter till middag och även matlåda tills imorrn. Har ingen fantasi alls, så det blir nog inget spännande, som vanligt.