Valborg idag. Imorgon stegar vi fint in i maj månad, och det verkar som att det ska vara sol hela helgen. Eller ja, SMHI säger det iaf, sen vet man ju inte om det verkligen blir så eller inte...
Det vart inget Valborgsfirande för mig och inget första maj-tåg blir det heller. Jag kommer att sitta på den glamourösa Gotlandsbåten när det går av stapeln, är det inte fantastiskt så säg.

Som vanligt när jag ska åka till Gotland så har jag lite ångest. Alldeles för lite tid och alldeles för många att träffa. Har svårt för det där med prioriteringar i privatlivet. Jobbet har jag lärt mig, där vet jag vad jag måste pria och inte, men på Gotland är det väldigt svårt. Jag kommer inte att hinna att träffa alla som jag lovat att träffa, det är jag fullt medveten om, men jag får göra vad jag kan. Jag får se hur det ser ut. Tanken på Gotland gör mig... vad ska man säga? Stressad, illa till mods nästan. Men det ska nog gå bra.

Nu ska jagdricka upp mitt glas vin och se klart filmen, sen är det läggdags för fröken Molin, hon är en trött liten tjej efter en tuff fyra dagarsvecka.
Puss på er!
En dag kvar, sen är jag ledig i fyra dagar. Det ska faktiskt bli skönt att slippa jobba lite. Helst hade jag varithemma, spelat tv-spel, tagit nån öl och bara haft det bra. Men hey, så gör jag ju varje helg! Av någon anledning känns det som att jag helst vill göra det, just den här helgen. Sjukt avis på andra som ska vara hemma och ta det lugnt.

Under nästa vecka blir det klart med VM. Jag är sjukt hypad över det hela, och vill verkligen dit! Det verkar dock ganska klart att det blir Düsseldorf. Jag ogillar ju Tyskland, MEN det är mycket billigare än att åka till Hong Kong, men vi var många som blev besvikna över att det flyttades till Tyskland. Men som sagt, billigare, närmre, billig öl... :P

Var på intervju idag. Jag vet inte om jag gjorde bort mig eller inte, men det kommer att visa sig.
Håll tummarna för mig! :D

Nu är jag trött, så vi hörs!
Puss!
Jag har insett att jag ogillar den här bloggen. Egentligen borde jag uppdatera den oftare med tanke på hur många läsare jag har här. Alltid trevligt. :)

Jag var och såg BP-AIK i derbyt idag. Jag var faktiskt beredd på en nära-döden-upplevelse, men det gick bra. Däremot ser jag fan rött när folk knuffas bara för att de kan. Jag ska inte vara på såna där offentliga platser där folk är så tätt-tätt. Jag gillar att ha min space, en meters radie mot folk jag inte känner.
Dessutom insåg jag att jag är för kort för att vara på ståläktare. Jag skulle varit en halvmeter längre, då har ajg klarat mig rätt bra. Men shit va svårt det varit att htita en grabb som är längre än mig, jag gillar inte när kille är kortare än mig. :P

Helgen har gått åt fort, som vanligt. Jag har tränat väldigt mycket kub, som vanligt är det 4x4x4 som gäller. Tanken var att jag ska börja tävla i den nästa helg när det är tävling i Västerås, men det kommer nog inte att bli så. Jag tar ju aldrig tid när jag snurrar på den här hemma. Jag håller fortfarande på att lära mig den, lära mig de bästa sätten att hitta bitarna, bästa sätten att få dem på plats, och fort utav helvete ska det helst gå. Helst.

Imorgon är det måndag igen. Det är väl skönt att återgå till vardagen, för man vet vad man har att göra. "Jaja, jag är dum i hvuudet, men du kommer ingenvart för att du säger så till mig." osv, you know the drill. Det är ju det vanligaste.
Jag har satt upp som mål att jag ska göra något annat om ett år. Att jag inte ska tillbringa nästa sommar på kundservice. Det är mitt största mål just nu. Jag hinner bestämma mig för något annat tills dess. Eller ja, jag hinner bestämma mig rätt många gånger tills dess... :P
Nu är det läggdags, trött fröken Molin.
Det är väldigt mycket som planeras just nu, har väldigt många järn i elden just nu. Jag planerar Swedish Open 2009, ett eventuellt EM, iaf möjligheter, sen är det lite annat som än så länge är lite hysch-hysch om, men det kommer jag att återkomma om.

I höst verkar det bli ett VM iaf, och under nästa vecka kommer beslutet tas om det komer att bli i Tyskland. Satt och kollade på flygpriser bara för roligt, och det kostar 1000-1500:- dit, rätt bra pris faktiskt.  Nåväl det är ju inte spikat ännu, så det får bli vad det blir. :)

Nu är solen borta igen, men jag ska ta och dra mig till affären och fixa något att äta.
Puss o kram hej.
Ja, man kan ju säga att det blivit vår här. Folk har redan börjat gå omkring i kortärmat och kortbyxor. (Jag hoppas att de blir förkylda som faen!) Men det är ju ett klart vårtecken när ungarna klär sig i sommarkläder bara för att solen skiner utomhus. Själv vet jag inte ens vart mina sommarkläder finns. Förmodligen någonstans i en kartong i mitt förråd. Kanske ska ta och åka dit oh leta efter dem och lämna in mina vinterkläder där istället? Man måste ju rensa lite... :)
Det har varit väldigt mycket solsken på sistone och det är skönt. Jag skulle väl förvisso uppskatta lite mer värme, men det tar väl ett par månader till kanske.

Så gott som hela min familj har ringt mig den här helgen och undrar när jag kommer hem. De saknar mig tydligen. Det känns faktiskt rätt skönt, för det är trots allt nästan tre månader sedan jag var hemma sist. När jag pratade med mamma i telefon i veckan så tvingade hon mig att boka en hemresa. Jojo... Jag får väl åka hem då... :)

Nä, jag ska ta och se på film, fast först ska jag fundera på vad jag ska äta till lunch.
Puss och kärlek.