Men hörrni. Budgivning på lägenhet är fan inte bra för nerverna. Jag har igår och idag suttit som på nålar med att härja med mäklare, följa e-bud, ringa min moster, ringa mamma... Oj så söligt det vart! Men nä, allt var förgäves. Jag förlorade lägenheten med ynka 5000, men den jäveln som fick lägenheten till sist hade kanske kunnat gå längre, vad vet jag? Ah well, jag ska inte gråta över det, för så fin var den inte.

Här hemma på Persikogatan pågår packning för fullt, jag har nog inte riktigt fattat hur jävla mycket grejer jag har egentligen. Sanslöst är nog the word of the day skulle jag vilja säga. Men å andra sidan, just nu känns det inte som att det är så mycket kvar. Känns som att det mest är själva möblerna kvar, för nästan alla skåp och garderober är tömda, och resten kommer jag länsa imorrn och på fredag.
Var på lägenhetsvisning idag. Det roliga var att en kollega (också gotlänning) och jag stod o pratade, så berättade jag glatt att jag skulle på lägenhetsvisning i Huddinge. Jaha, frågar han, vilket område? Ja, Flemingsberg typ. Mhm, så frågar han vilken adress. Ja jo, jag fick ju berätta det, för jag vet ju inte vars det var. Han fortsätter frågvist, vilket nummer är det? Ha! Då visar det sig att det är samma gata han bor på! Dessutom så bor ännu en av våra kollegor där, även han gotlänning! Våran alldeles egen gotlandskoloni i Visätra! Eller ja, man ska inte säga hej förrän man är över ån, för jag har inte fått lägenheten ännu. Jag var "en av ett antal personer som blivit erbjudna visning". Vad är det för trams? TRAMS I tell you! Jag vill ju veta om jag är nr 7 av 10, för då behöver jag inte hoppas så mycket, eller om jag ligger som nr 2 och ifall jag ska behöva ninja ner den som ligger etta. (Vad gör man inte för en lägenhet? :P )
Nu verkar det iaf som att jag kanske slipper bo i Enköping! Eller ja, ev, som jag och Plingelingan och tillhörande sällskap skulle säga. Ev. Maybe baby.
Jag får väl återkomma, så jag håller er lite up to date, ifall ni nu skulle bry er. :)
Puss och kärlek.
Ja, det är frågan. Jag har två alternativ: Bakom dörr nr 1 finns möjligheten att flytta till Gotland, home sweet home. Min familj och mina vänner finns där. Dörr nr 2 visar vägen till att bo inneboende hos någon av mina vänner, ett par veckor på vardera ställe typ, eller att bo i Enköping ett tag, tills jag hittar något eget. Här kommer dörr nr 3 in i bilden. Vad döljer den för märkligt alternativ?
Jag funderade i mitt stille sinne ifall man skulle ta chansen att försöka hamna någon annanstans i Sverige, nu när jag ändå kanske måste lämna Stockholm? Faktiskt det enda stället som faller mig in är (hör och häpna!): Luleå. Jag har vänner där, som jag kan sakna. Jag gillar staden, det finns en härlig charmfaktor som gör att jag trivs där. När jag var på väg dit för några år sedan (typ fyra år sen?), så kändes det som om jag kom hem när jag landade på Kallax.
Det är ju faktiskt rätt sällan man känner en sån "hem-känsla" när man kommer till ett ställe. Jag minns så väl att mamma hade en sån känsla om Stånga när vi åkte dit när vi var yngre. När vi kom till Lye så sa hon alltid att "nu är vi snart hemma", även om det var flera mil hemifrån. På Gotland är 3 mil skitlångt och 5 mil är en hel evighet, speciellt när man är lika rastlös som den här fröken Molin.

Nedräkningen till VM har börjat, om två veckor är vi där, nervösa, upptrissade och glada över att vara där. Jag ser fram emot det jättemycket och jag tycker inte tiden går tillräcklilgt snabbt.
Men å andra sidan är det väldigt mycket jag ska hinna med på den tiden, så jag får nog vara nöjd med hur "sakta" tiden går.

Nu är det läggdags för fröken Molin, jag skulle gått o lagt mig för jättelänge sen, men jag fastnade as always framför några avsnitt av True Blood.
Puss på er, på återseende!
Jag ignorerar den här bloggen en del känner jag. Det får gå.

Om ett par veckor kanske jag blir gotlänning igen, det finns ju såklart för- och nackdelar med det, men helst vill jag väl inte. Jag trivs som fisken i vattnet i Stockholm, och har det rätt bra här. Jag har jobb, vänner och ett liv här. Det är lite mer liv och rörelse här än hemma i byn. Men det är klart, jag saknar ju mina vänner,

Nu måste jag fixa käk, för fy satan vad hungrig jag är! Idag har vi varit hela TVÅ som jobbat, manfall på två pga sjukdom, men vi hade lätt haft arbete till  4-5 stycken till. Håll tummarna för imorrn! (och ja, på onsdag framför allt! Ny visning! *weah*)
Att få lägenhet i Stockholm är ungefär lika stor chans som att vinna 122 miljoner på lotto. Känns ungefär som samma odds, which sucks för Annica Molin just nu. Men ja, det får väl lösa sig, så småningom.

Puss på er!