Idag är det första advent. Då ska julpynt och allt sånt där upp.
Men vafan, orka.
I lägenheten ovanför flyttar de runt möbler, och kan jag väl tycka att det INTE är okej att göra 08.30 på morgonen. Det var då de väckte mig med sitt skit.
Jag är inte på nå vidare solskenshumör när jag bli väckt på det viset, men det lugnar väl ner sig om en stund. Eller ja, jag är väl iofs ganska sällan på solskenshumör när jag är nyvaken, men ändå, effekten blir som värre när jag märker av mina grannar. Jag hatar mina grannar i lägenheten ovanför.

Alla har drabbats av bakhysterin som infaller nu lagom till advent. Men nä, jag struntar nog i att baka, jag ser inte direkt att jag har någon lust till det. Eller visst hade det varit roligt att baka, men ork! Blir nog inte av.

Helgen som kommer är det Kubdagen! Ska bli jätteroligt! Detta ska pågå hela lördagen, och på söndagen ska jag jobba. Av någon anledning så har ledningen bestämt att vi ska jobba helg hela december. Så jag ska jobba 10-15. Men som tur är så jobbar ja ginga fler helger, det blir rätt tungt att jobba både veckor och helger.

Nu ska jag ta o plocka ur min julgrajskartong och se hur mycket jag kan pynta.

Smell you later!
Just nu är det en väldigt negativ period för dem i min närhet känns det som.
Alla utom jag går omkring som jävla surkärringar, och tycker att världen suger getpung, och att ingenting är värt besävret, "orka anstränga sig".
Själv är jag lite vintertrött, men lycklig, jag blir fast anställd om inte mer än tio dagar! Märk väl, kalenderdagar, inte arbetsdagar! =)
Jag orkar bara inte försöka pigga upp alla andras dåliga humör, och försöka motivera dem, jag har fan fullt upp själv!

Jag är på Gotland nu, och Gotland hälsade mig varmt "välkommen hem din jävel" som kom avkörandes av båthelvetet till en ö där snö/hagel faller, minusgrader, och här kommer jag. Fröken Molin med min fula Clio med halvdåliga sommardäck. Kort sagt, ön hälsar mig välkommen med långfingret, "jävla pucko!". Ja, och precis så känner jag mig, som ett jävla pucko, för att jag inte bytt däck förut. Men men, är huvudet dumt får kroppen lida. Så enkelt är det.

Jag har hämtat min dator idag. men av nån anledning är jag inte särskilt glad för det. Nä, jag har bara ingen lust att vara glad. Blir bättre imorrn.

Hejdå.
Den här veckan har gått vansinnigt fort, har jobbat över en del, vilket jag förhoppningsvis märker av i plånboken nästa månad. Det dassiga här är ju att 4 timmar av dessa försvann när jag idaggick från jobbet klockan 13, för att jag helt enkelt inte orkade stanna kvar och jobba.
Huvudet värker, kroppen värker... Har sovit en stund nu på eftermiddagen, men det hjälpte inte så mycket. Jag ska alldeles strax åka hemifrån.

Jag ska hem över helgen. Lördagen tillbringas tillsammans med mamma, och söndagen tillsammans med pappa. Zeus får också vara med givetvis. Imorrn är det kalas hemma i huset vid Vallstena Allqvie 128, då min mor "äntligen" fyller 50. Eller ja, 49+1 skulle väl hon själv ha sagt, hon gillar inte det här med att fylla femtio, precis som att det är världens katastrof.
Går väl över.

Imorrn får jag dessutom min dator tillbaka! Den har varit på en fyraveckorsservice, där den gått igenom 2 moderkortskrascher och en hårddiskkrasch. Uppmuntrande, eller hur? Min dator har inte direkt varit frisk, men nu hoppas jag att det ska vara bättre. =)

Jag längtar tills Svenska kubdagen, ska bli så himla roligt! Jag tränar 4x4x4 som en dåre, men jag tajmar aldrig, av någon anledning. Vill väl inte börja gråta för att det går så dåligt. Typ. =P

Naj, nu ska jag baxa in katten i buren, för nu ska vi strax åka.
Pussokramhej.
Det har varit en ganska dålig vecka det här, fram tills idag. Måndag, tisdag, onsdag har varit fullständig katastrof ur min synvinkel, jag har fått så mycket skäll, så mycket trams, struliga case, där jag faktiskt inte klarar att lösa problemet.
Telefonmässigt sätt så har idag varit katastrof. Det har ringt väldigt mycket idag, vi har haft tre borta, och det märks så tydligt, vi är sköra på den fronten. MEN, jag har haft en fantastisk dag, det började med ett case som gjorde mig riktigt glad, och jag levde på "ruset" av den resten av dagen.

Jag har nog bestämt mig för att säga upp min lägenhet. Jag tror det. Det känns sådär, men vafan, jag känner att de slantar jag får över efter skatt får gärna komma till mig istället för att gå till en hyra för en lägenhet där jag sover max två nätter i månaden. Jag älskar verkligen den lägenheten, den är fantastisk, ligger fint, hyresvärden är super, men vafan. Om jag nu skulle få för mig att flytta hem igen, så kan jag nog få en okej lägenhet via gotlandshem. Som den här veckan till exempel, så finns det flera fina lägenheter som jag faktiskt har en chans på, men jag vill inte ha någon av dem just nu, så jag har inte visat intresse på någon.
Jag ska fundera ett tag till. Zeus ser väl helst att jag flyttar hem, men Stockholm är najs, här är alla lika stressade som jag, det är riktigt sweet.

Jag letar fortfarande efter en telefon, jag har hittat några som är "okej", som på smärtgränsen till ful, men har bra specar, och det är väl tyvärr lite sånt man får gå på. Jag kommer ju inte ha råd inom de närmaste månaderna att köpa någon ny telefon, men drömma går ju. Jag är SJUKT fattig just nu.
Jag vill ha en snygg telefon nu, min har haft sprucken display i tamejfan ett år nu, kommer knappt ihåg hur det känns att ha en telefon där man faktiskt ser hela displayen utan att behöva störa sig på en stor spricka som alltid, alltid är i vägen.

Nu ska jag kubträna lite, Svenska kubdagen coming up! :D
De senaste dagarna har jag haft så himla mycket att skriva om, men när jag väl kommit hem. Tankar och idéer som jag vill dela med mig av.
Så, här kommer en liten lista på saker som jag inte orkar/hinner/vill blgogga ett eget inlägg om:

*Barack Obama vann! I knew it! Slut på Bush-fasoner? Stiger dollarn nu? Är USA redo för en icke vit president? -något som alla tänker, men ingen säger: hur länge får han leva?
* Varför har man på sig gummistövlar när det är snorkallt ute? Det är inte varmt, och det är inte snyggt alls. Det var inte ens blött ute! Bort med fula gummistövlar!
* Varrför har man trädgårdshandskar på sig på tunnelbanan? Brist på annat att ta på händerna när det är kallt?
* Varför säljer man hårinpackning i en tub som inte går att klämma ut det sista ur?
* Varför är schampo-flaskor större än balsam flaskorna? Det är ett fult försäljningsknep tycker jag.
* Varför har man aldrig tillräckligt mycket pengar att köpa julklappar för?
* Vem stjäl mina härsnoddar och hårspännen?(och vem gör hål i mina strumport?)

Igår var en lugn dag på jobbet för mig, jag satt inte med kunder igår, utan bara ringde runt till serviceverkstäder och liknande och kollade statusar på olika ärenden, o så förstås posten.
De väldigt få kundsamtal jag tog igår, måste varit de värsta på hela dagen för hela kundservice. Vem ringer in och gnäller om att prylar saknas om man inte öppnat lådan? Varför i hela fridens namn nekar man en 42-tumstv när man beställt och kommer få betala för 40, och dessutom är skitarg för att det kommit fel?
Det låter onekligen konstigt. N'est-ce pas?

Jag har massor mer, men nu måste jag röra mig mot jobbet, det är förseningar på röda linjen mot jobbet idg...
To be continued.
Ja, min bärbara bestämde sig ju för att den inte vill leva längre, så den är på serviceverkstad, där de väntar hem ett nytt moderkort. Kul. Kan ta hur lång tid som helst.

I onsdags firade jag och Zeus tre år. Tänk, tre år, så längre har han stått ut med mitt usla morgonhumör, min skitdåliga humor, min "abstinens" efter att se klok ut i håret.. (Frisyren är viktiga prylar...)
Dagen firades kungligt, han i Visby, jag hemma i Stockholm. Han skickade tre fantastiska röda rosor som levererades till kontoret, och gud vad glad jag blev! De var jättefina! =)

I helgen fyller min lillasyster 17 år. Tänk att den där lilla snorisen som vi bytt blöjor på, som var helt överlycklig när hon såg stora, gula rapsfält, och gav ifrån sig ett illtjut "Oljeväxter!" som skar i öronen värre än alarmklockan på morgonen, den här lilla tösen som gjort så mycket hyss i sina dagar, men som jag ännu kan brotta ner med samma rörelse varje gång, för att hon fortfarande inte fattar att jag kommer brotta ner henne. (Det här gör ju jag givetvis bara för att jag kan, för att jag är äldst.)

Idag är det tisdag. Veckans hatdag. Förmodligen kommer min dator på jobbet välja att dö värre än den gjorde igår, då den var nere 30 minuter, jävla skitpryl. Samma gamla nyheter: elektroniska prylar fortsätter attavlida runt omkring mig.
Då har jag nog valt ett dåligt ställe att jobba på. E av de största nätbutikerna i Sverige. Men jag gillar dem.

Nu måste jag till jobbet...
Smell you later!