Jag ger mig själv en bra födelsedagspresent. Värk. Det gör så in i helvete ont i händerna idag. Det känns inte riktigt okej att jag gått nästan hela vintern utan ledvärk, och så får jag ont på min födelsedag.
Sjukt orättvist tycker jag.

Nu ska jag fixa håret! Håll tummarna för att min tårtbotten blev bättre än den jag gjorde igår, den blev skamligt dålig. Hoppas mina få gäster gillar den iaf. :)
Puss!
Ska börja på ljusbehandling här i Stockholm. Har försökt att komma iväg dit de senaste tre veckorna, men det har inte blivit av. Jag skyller på tiden men vet innerst inne att det är pengarna som gör att jag inte vill gå dit.
Det är verkligen värdelöst att lägga 900:- (tills man kommer upp i högkostnadskortet) på som jag egentligen borde få gratis. Att sån här behandling inte är helt gratis kan ju faktiskt uppmuntra folk till att inte underhålla och se efter sin psoriasis. Jag vet hur det är med det där.
Många i min ålder med psoriasis lever säkert i förnekelse: "Struntar jag i det så finns det inte". Det gör jag fortfarande, efter 12 år med sjukdomen. Men men, jag kommer väl säkert ifrån det, så småningom.

Nu säger han att jag måste kila till jobbet.
Puss på er.
Har en halvjobbig fredagskänsla idag. Önskar att det varit fredag idag, det hade varit mycket skönare faktiskt. Jag är på lite blandat humör idag, halvtjurig, men ändå glad och lycklig! Weird.
Har gått ifrån att vara milleniets bitterkärring till att faktiskt vara en väldigt glad tjej, detta på väldigt kort tid. I love it.
Eftersom jag just den här stunden känner mig lite grinig, så känns det som lite av en motgång faktiskt. Jag hatar motgångar, it's not my cup of tea. Men det går väl över så småningom...