Nu är det bara två arbetsdagar och 15 minuter kvar till semester! *weah*

Tur att Destination Gotland lyckats att senarelägga min båtjävel från 21.05 till 23.30. Men jag ska inte vara bitter, det är ju snart semester!

(VIlle mest bara säga att liket lever...)

Nu är det onsdag! Om en vecka åker jag till Gotland! Har massor att göra, massor av folk att träffa, men jag hoppas det blir lugna gatan.

Jag har ju bestämt mig för att försöka få en ny befattning inom företaget. Jag skulle vilja ha något nytt, känna att jag gör någon nytta, istället för att bara ta emot utskällningar och glåpord, som jag faktiskt får göra dagligen. Vi får väl se! Helst vill jag ha ett jobb där jag får tänka, där jag får använda hjärnan lite.

Nu ska jag fylla på kaffemuggen.
När SMHI säger sol så kommer monsunregnet Arnold och sköljer över Stockholm, med åska, blixtar och kolsvarta moln. När SMHI säger regn så skiner solen. Avigt? Yes.
Igår satt jag i bilen på väg till jobbet och utanför så öste regnet ner. Damen från SMHI på radion säger solsken i Stockholm idag. Ja jo, på tvärtomspråket. Hösten kom tidigt i år.

Vi har möblerat om lite på kontoret idag. Vi var tvungna att flytta ut alla skrivbord från fönstren för att tekniker skulle fixa ventilationen (som funkat skitdåligt), så det vart mycket mindre utrymme här på golvet. 1,5 meter från fönstren skulle vi, och här stod vi en vecka. Idag fick vi flytta tillbaka till fönstret, ordningen återställd på den fronten iaf.

Nu är det iaf strax lunch, ser vi fram emot.
Tjipp o hej!