Är jag vuxen nu?
Aupen - Jag är snygg jag.
I'm kinda thinking... No. =)
Tänk va mycket jag hoppas att det här stämmer.
Jag vart ju så besviken när jag läste om det där förra gången. Jag ska hålla tummarna att det var fejk.

Idag kommer min kompis Pling! Vi ska ha roligt! Ser fram emot det. =)
Men jag hoppas att jag är mycket piggare då, för fy faan va jag är trött...
Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att den här jävla stayfriends är ett djävulens redskap.
Tanken med sidan är att man ska hitta klasskamrater från förr, återförenas som vänner och allt ska vara frid och fröjd.
Problemet för mig är att jag faktiskt har problem med väldigt många av mina gamla klasskamrater. Jag skojar inte om jag säger att det är en, genom alla år av skolgång, som jag faktiskt pratar med och har kontakt med.
Det är Jonas, han som lurade mig till Stockholm. Han fick mig att söka jobbet jag har idag, och det är jag skitglad för. Vi har känt varandra forever and ever, och jag är faktiskt väldigt glad för att det är honom jag har på jobbet. Vi har växt upp iho, gått i skolan tillsammans i nästan hela livet, förutom i högstadiet. Bra kille det där.

Nåväl, tillbaka till ämnet. Av någon outgrundlig anledning så bestämde jag mig för att logga in på mitt konto på stayfriends för att kolla läget. Se på fan om jag inte hittar en gammal internetflört! Han har skickat nåt meddelande till mig där för hundra år sen som jag inte läst. Ah, good times. Härlig kille. Det hör till saken att vi inte haft kontakt sen sommaren 2005. VI hade en ganska intensiv onlineflört, och han var helt fantastisk. Så, jag tänkte vafan, jag kollar honom på Facebook. Där fanns han, med samma bild han haft sedan 2005 (och förmodligen innan :P ), och han har flyttat från Göteborg till Linköping av alla ställen, och förlovat sig där. Hur härligt är inte det? Man blir så glad! Eller jag blev iaf, han förtjänar all lycka.

Internet's a dangerous thing.

Jag vet inte vart jag ska börja.
Varför lägger man ut agnade krokar om man inte vill att fisken ska nappa?
Jag är ganska less just nu, för jag har liksom sänkt guarden lite för mycket, och hur dumt var inte det?
Det är väldigt rörigt, och jag har ingen lust alls.

Jobbet går väl bra. Har upptäckt att någon på jobbet läser min blogg, which I find interesting.
Nyfikna människor. :P

Note to self:
Skylta aldrig med dina svagheter. They can and will be used against you.
(lång svordomsramsa)
Ja, den här tjejen är faktiskt ganska less på sin situation.
Jag behöver en utmaning! Och nej, ingen utmaning inom kärleken, det behövs inte, jag klarar mig gott.
Det bara känns som att jag behöver en extra krydda i vardagen, jag behöver... Något/någon, stimulerande! Jag vill ha ett jobb där jag får tänka, anstränga mig lite, ett kärleksliv (eller inte) som funkar som jag vill, en lägenhet som är min och bara min!

Just nu känner jag mig faktiskt lite... Hopplös? Kanske inte rätt ord, men jag bara... Nä, jag vet inte.
Man ska tänka efter före, men sån har jag aldrig varit, så jag har nog tyvärr kastat mig utför stupet utan att skyddsnätet var på plats. Fan också.
Visst är det konstigt hur fort saknad, rädsla och längtan kan omvandlas till ren och skär irritation? Ena stunden längtar man så det gör ont i själen, nästa så bara skär det i kroppen av ilska. Jag vet inte varför jag är arg egentligen, förmodligen mest på mig själv för att jag är så ofattbart dum.
Man ska alltid stå på tå, bara beredd att springa, fly "brottsplatsen". Men är jag sån? Nope. Återigen vill jag kliva ur kroppen, ställa mig brevid mig själv och peka och säga "You stupid". 

Jag är nog en rätt tråkig människa trots allt. Det är en sån där grej som man faktiskt inte inser förrän någon annan påpekar det. Jag har väl aldrig haft särskilt mycket självinsikt, men det är något jag får jobba på helt enkelt. Jepp jepp.

Nu ska jag packa mina sista saker, sen måste jag faktiskt ta och börja åka mot Visby och båthelvetet.
Tänk om jag inte hade datorn med mig på båten, shit va tråkigt det skulle varit annars...
Men tänk om jag ändå hade något att se fram emot hemma. Det hade ju varit fint. Men nä. I'm not that lucky today.
Men vafaaan. Hur tänkte han här?
Jag gillar verkligen Joaquin Phoenix, men på riktigt... Han var ju skitsnygg! Så gör han på det här viset.
Man kan fan inte bli annat än djupt besviken...

Snacka om storhetsvansinne eller vad man ska kalla det för. Men nää. This wasn't very good.
Den här å andra sidan, much nicer!

Någon borde sagt till honom att "don't quit your day job" !
Arbetsmoralen är fortfarande ganska låg. Just nu så är jag bara trött på det mesta.
Idag är jag sjukt trött, har sovit dåligt hela veckan och igår var jag och spelade innebandy med gubabrna på jobbet. Det gick ganska hårt till, fela knep, tacklingar och skaderapporten innehåller en armbåge i ögat och ett stiligt skott på låret.

Jag kanske låter som en gammal tant nu, men vafan, man ringer inte kl 23 till någon bara för att prata skit. Jag nämner inga namn, men hon är min kusin och bor i DALHEM. Sluta ringa mig när jag sover, och sjung inte. =P
För allt i världen nej, sjung inte.

Ikväll ska det ses film iaf, det blir andra halvan av Wyatt Earp. Jag tror fan inte att jag sett den förut, vilket är konstigt som fan, eftersom man vet så mycket om den, men jag kan inte minnas någonting av handlingen, det är märkligt. Det är ju en film som man faktiskt borde ha sett.

Funderar återigen på det här med att ta MC-kort. Det hade varit riktigt roligt faktiskt. Ska forska vidare i det på riktigt nu faktiskt, kolla priser och någon att övningsköra med. Jag återkommer med uppdatering om det här, för jag måste ju följa ju fan följa upp det här. Roligt att köra hoj. =)
Ja, idag jobbas det.
Har ingen motivation just nu. Jag vill åka hem faktiskt.
Hem och gosa ner mig under täcket med en bra film. Det hade varit riktigt najs om jag ska vara ärlig.
Men nä, det går ju inte för sig. Jag får aldrig som jag vill!
Jag är trött idag, och är trött i kroppen framför allt. Ont i händerna.
Hosta har jag som inte är av denna värld. Usch.
Hem och kramas med katten hade inte varit fel. Synd att hon inte fattat grejen med att kramas bara.
Jag har ju köpt ny mobil och nu ska jag fylla den med fantastisk musik! Problemet är ju att det tar ju huur lång tid som helst!
Min budget-MP3a har ju börjat strejka så smått, så den kommer jag nog att få kassera snart. Jag köpte den i oktober, men jag tycker inte det är värt att söla med att få den utbytt, jag vill ha en annan. En snygg vill jag ha. Så det så. Det är faktiskt viktigt med snygga saker.

Anyway, på tal om isbjörnar: Jag har gett mig fan på att jag ska se en film som heter Donnie Darko. Jag har sett lite av den, men stängt av den för att huvudkaraktären har en "kanin" som är med honom överallt. Den där SATANS kaninen. Jag måste på riktigt sova med lampan tänd när jag sett den. Fy fan va äcklig han är. Nu har det här blivit en fix idé, jag måste verkligen se den där filmen, liksom komma över det hela.
Frank the rabbitKolla bara på honom! Usch!
Men nä, jag ska nog inte se nån film ikväll. Det där är en film som jag inte ska se ensam, så jag får hoppa det ikväll. Another time maybe. Men jag ska ta mig modet att se den. Det ska jag.

Jag känner att jag börjar få fler "tajta" vänner på jobbet. Känns riktigt bra. Synd att vi inte jobbar på samma avdelning. Dock ska företaget organiseras om, så det verkar som att vi på KS ska flytta upp en våning, och då får jag sitta med några av mina tjejer iaf. Det gillar jag.

Jag måste till Gotland snart tydligen. Jag drar mig för det som fan faktiskt. Eller ja, delvis. Visst, det ska bli kul att träffa några vänner och familjen. Men det faktum att jag måste sova hemma hos mamma i en liten, liten säng i mitt gamla, iskalla sovrum, och inte kunna ha "fina" kläder på mig med risk för att bli vrålsmutsig av alla hundar.
Nej, jag drar mig för det faktiskt. Jag åker antingen ner på fredag och stannar till söndag, eller så åker jag ner 29:e eller 30:e. Men jag har inte bestämt mig ännu. Jag kan dock inte strunta i det helt. Nej, jag har faktiskt ett par avtalade dejter, Karin, Ingela ska jag träffa, och jag ska göra allt i min makt för att äga upp dem båda i Maxi-yatzy respektive Uno och skitgubbe. Man kan ju iaf göra ett tappert försök. :)

Nä, nu ska jag... hitta på nåt.

Jag har tagit mig en seriös funderare på det här med att söka nytt jobb. Det hade varit najs att få göra något annat.
Min arbetsmoral har sjunkit något så vansinnigt och jag bara känner att jag är på väg att gå under. Eller nä, inte riktigt så illa. Men när man får skit för att man gör klart ärenden istället för att svara i telefon, det tycker jag är himla konstigt. Jag tycker att det borde vara bättre att fokusera på att göra klart kunden, göra kunden nöjd och se till att de inte ringer igen.

Jag vill ju försöka att köpa lägenhet i år också, vilket inte kommer funka om jag väljer att försöka få nytt jobb. Jag har ju min fasta anställning, min fasta lön.
Nu har jag dessutom gjort min flyttanmälan. Känns skitkonstigt att jag inte kommer vara skriven på Gotland, på Södra Slottsgränd längre. Men men, jag har dragit ut på det länge nog nu, så det var dags. Mitt nya liv i Sthlm har ju trots allt redan börjat, och börjat om för den delen.
Men det bara känns så konstigt, för nu lämnar jag Gotland på riktigt. Skitskumt. No more hög kommunalskatt, no more gotlandsrabatt på båten...
Shit va vuxen jag känner mig nu.

Nu måste jag fan äta snart, är fan AShungrig!

Jag har till viss del valt bort den här bloggen, men det har sina orsaker.
Det finns mycket jag vill skriva och berätta om, men en del saker ska man inte lägga ut såhär.
Min plan var att jag skulle skapa en ny blogg och succesivt ta bort den här, eller helst sluta använda den helt, bara sådär. Men saker och ting blir som vi alla vet, inte riktigt som man har tänkt sig.
Så är det bara.

Jag kan iaf berätta att jobbet går bra, och att jag minsann inte fått höra på flera veckor att jag är CP-skadad. Jag tar det som en vinst! =)

Okej, seriously. Även om jag är dålig på att använda den här bloggen så vill jag ju ha kommentarer på mina inlägg. :)
Nu måste jag faktiskt äta nåt...
Människan har defekter, typ som att man ser dåligt, har svårt att skilja på rätt o fel, svårt att lära sig saker osv, you get the point.
Min stora defekt är att jag är godtrogen. Jag är blåögd och naiv. Jag tror på vad folk säger, säger någon att "ja, så är det", så är det så. Eller ja, det är vad jag vill tro. Problemet med att vara sådär fint blåögd och naiv är att man ofta blir besviken. Folk ljuger, hittar på saker, säger att "ja, men så är det" eller "jag ringer sen" eller min lillasysters bästa: "nej, jag ska inte träffa honom igen".
Idag har jag blivit besviken tre gånger. Mina planer för kvällen gick i stöpet, sen skulle Uffa komma hit, han skulle bara fika klart med sin kollega, sen skulle han ringa, vilket aldrig hände. Till sist fick jag höra att min lillasyster stuckit hemifrån IGEN! Herregud, mamma fick hem henne igår kväll!
Jag blir bara så vansinnigt trött.

Ta inte saker för givet, sitt inte och vänta och framför allt: Tro inte på vad folk säger!
Spoken lika a true depressed person skrev nån till mig idag.
Det stämmer idag. Shit va less jag är idag. Jag som verkligen sett fram emot helgen. Ack så besviken man blir.
Allt jag vill är ju att kunna tro på vad folk säger.
Min lillasyster vänder min värld upp och ner.
Hon bara kommer med nya chockerande nyheter hela tiden, och jag vet inte, men jag bara orkar inte.
Jag låtsas som att det regnar och att jag är enda barnet.
Ignorance is bliss?
Hur mycker Svensson är du?

[ ] Ditt efternamn slutar på -son. Nee, I'm special :)
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du. Ja, typ bekant.
[x] Du känner någon som har samma efternamn som du. Räknas familjen?
[x] I din familj är ni 2 barn. Nej, vi är tre snorisar.
[ ] Du bor i villa. Lägenhet is much nica!
[x] Du bor i en tätort. Ja, i Stockholm.
[ ] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla. Nej, gamla som gatan.
[x] Dina föräldrar har gift sig. Ja, för massor med år sen. Men det gick över.
[x] Din mamma är yngre än din pappa. Ja.
[ ] Din pappa heter Lars. Nope, Bernt.
[ ] Din mamma heter Anna. Nej, Iréne.
[ ] Din familj har en Volvo. Nix pix.
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil. Ja, min bil är ju röd. :)
[x] Du har tillgång till Internet hemma. Ja, utan skulle jag ha tråkigt.
[x] Du har egen mobiltelefon. Of course!
[x] Du har ett eget rum. Egen lägenhet :)
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger. Yes, sir!
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna. Flertal gånger.
[ ] Du har varit i Grekland. Nope.
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger. Nej, never.
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger. Nej, tackar gudarna för det.
[x] Din familj har en husvagn. Nja, pappa har husbil.
[ ] Ingen av dina föräldrar röker. Nja, den ena iaf.
[x] Din pappa är lite lätt överviktig. Molin-syndromet. Säger väl allt. ;)
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan. Nej, till o från. Förr sex dagar i veckan.
[x] Du har husdjur. Ja, katten Älvis. :)
[x] Du får månadspeng. Tolkningsfråga, lön varje 25:e  :D
[x] De flesta i din familj är blåögda. Mjo, förutom mammsen.
[x] Du äter på Mc Donalds. När jag måste.
[ ] Du följer Melodifestivalen. NEEJ! Orka.

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent. 18 x 3 = 54%
Vad ska jag göra idag? Har inga direkt idéer om vad man ska hitta på.
Förmodligen kommer jag stjäla en idé av min kompis och slötitta på Kill Bill. I brist på annat. Det är bra filmer, det är inte det, men det bara känns som att man kanske hade kunnat gjort något mer kreativt, men jag har idétorka.
Dessutom har jag dragit på mig en förkylning, så jag har faktiskt ingen större lust att kliva utomhus idag.
Dagen har hittintills har sett ut som kvällen igår och dagen i söndags, slökläder och mina nya, fina, äkta ulltofflor, mp3-spelaren på, och dance like nobody is watching! Så jävla roligt! Katten blir ju rakt skraj, sticker o gömmer sig.. Haha!
Man ser ju ut att vara direkt hämtad från 80-talet, mjukisar, t-shirt där man visar ena axeln och pricken över i:et, håret i en tofs mitt uppe på huvudet. Stiligt, det enda som saknas är visserligen benvärmarna, men riktigt så roligt ska vi inte ha det...

Ska nog ta och fixa mig lite lunch faktiskt, är rätt hungrig, då är mat ett prima botemedel. =)
Blir att äta upp min kycklingwok med nudlar som blev över igår, den blev riktigt bra! Mycket stolt över mig själv att jag är så bra på att laga mat. Eller ja, man kan om man vill, ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

Nä, nu ska jag upp ur soffan.
Tjingeling!
Dagens i-landsproblem är egentligen hela två stycken. Eller tre, beroende på hur man vill se det.
Here it goes:

1. Vart ska jag ställa min sprit? Jag måste köpa ett nytt vitrinskåp eller liknande. Fint ska det vara.

2. Varför blir jag dissad? Jag försöker styra upp något att göra, men är det nån i krokarna som svarar? Nope. Totaldiss helt enkelt. Jag är sjukt mobbad. Dagen imorrn kommer sluta med att jag får städa och plocka i ordning i brist på annat att göra. JAG ÄR INTE SÅN!

3. What to eat? Funderade på kycklingwok med nudlar eller korvstroganoff. Men orka! Det är skittråkigt att laga mat till mig själv bara. Gah!

Idag känner jag mig sjukt ensammast i stan. Får väl öppna en flaska vin och sitta o kolla på gamla foton och låtsas vara nostalgisk. Funkar väl det också. Har nog fan inte ens nån bra/halvdålig film att se på. Det innebär Vänner-maraton. Det får la duga. Not to shabby for Annica.
Eller så får jag dra på en skitbra danslåt och dansa lite för mig själv (som jag gjort hittills sen jag kom hem).

Världen, sluta mobba mig, jag är rätt snäll, once you get to know me.
Jag fattar inte det här med spam. Vem och varför hittar på allt jävla spam?
Hatar spam.
Ser man att man fått två nya kommentarer så blir man ju givetvis skitglad, men så är det spam.
Får verkligen hur mycket spam som helst! Nog för att dem på mailen samlas ihop i spam-inboxen, men ändå.
Skitspam.
Jag vill ha kloka kommentarer av mina läsare. Så det så.

(jag kommer väl skriva ett klokt inlägg sen ikväll, just nu orkar jag bara inte)
Fortfarande. Jag blir galen. Jag har idag packat upp, packat ner, packat om, letat, grävt, städat, diskat, organiserat, härjat!
Jag har letat som en fucking jävla blådåre efter laddaren till min kamera. Men går den att hitta? Nää.
It's nowhere to be found!

Annat jag blir fullkomligt GALEN över, är fortfarande min lillasyster och allt som hör henne till. Satans jävla skitunge är vad hon är. Fan va jag kan bli sur på henne. Jag står fast vid min tidigare åsikt (okej, en del gillar inte att jag säger det, MEN så är det), jag verkligen hatar tonåringar. Fan, tänk va häftigt och bra man tyckte man var, när man i själva verket var en liten jävla snorunge som inte var torr bakom öronen. Herregud.
Man ser ju att det är/var en ganska stor skillnad på mig och min syster, för när jag var 17 år, då flyttade jag hemifrån. På riktigt, blev sambo o allt. Då var jag hyfsat vuxen. Men Therese, nej, det går inte ens att jämföra, hon ligger liksom ljusår bakom mig.

Jag har gjort världen någonting. Min granne gör allt i sin makt för att jävlas med mig, min familj är hur jobbiga som helst, har ringt några polare för att se om någon ville hitta på något idag, och ingen svarar. Snacka om totaldiss. Från alla håll och kanter.
Hatar att bli dissad. Det är fan mitt jobb, att dissa andra.
Det är också mitt jobb att vara svår. Att vara svår mot mig, inte okej.
Så är det, det har alltid varit så.
Nu ska jag hämta min tvätt som blivit försenad för att jag glömde den.

Ciao.
Nu ska jag skriva av mig. Det här är inte riktat till någon, jag vill inte ha några dumma kommentarer att jag är en kärring eller liknande. Jag vill bara skriva av mig, för det här tär verkligen på mig, äter upp mig inifrån.

Jag kan brytas ner psykiskt av min lillasyster.
Vet inte riktigt vad jag ska göra för att försöka hjälpa henne. Hon rymmer hemifrån stup i kvarten, till en pojkvän som slår henne, för att hon förstår inte bättre. Jag försöker verkligen hjälpa henne, förklara för henne, berätta vad som är bra och dåligt för henne.
Jag kommer att ge upp hoppet om henne. Jag orkar inte. Hon bryter ner mig totalt, jag orkar inte med henne. Det känns som att det är enklare att låtsas att jag inte har några syskon. Det vore liksom lätt/enkelt.
Har ingen lust att fortsätta lyssna på mamma eller hennes sambo när de ringer och beklagar sig över att mina syskon har gjort nå dumt, att min bror fortsätter i sina galenskaper om sin operation, vad som kommer att bli hans nya greje att haka upp sig på, min lillasyster när hon inte sköter skolan, rymmer hemifrån hela SATANS JÄVLA tiden.

Jag ger liksom upp. Nej, just nu orkar jag inte.
Jag har fan egna problem att brottas med, och det är fan ingen lek det heller.
Tänk om jag haft en lillasyster som bara kunde göra som jag säger, och ge mig tips och råd också. Det hade varit nåt.

Och kom ihåg! Spela svår! I sann Thomas Järvheden-anda! =)
Jag har mycket jag vill blogga om.
Just nu håller jag på att packa om allting som ska bort till mitt nya förråd. Jag har massor med grejer i lägenheten som ska iväg dit. Shit, jag fattar inte vart jag ska lägga allting, har alldeles för mycket!

Jag har organiserat om i köket, eftersom jag verkligen har allting hur rörigt som helst. Jag är ju inte direkt världens mest organiserade människa. Shit vilket kaos.
Mitt uppe i alltihop så måste jag diska också. Det bara växer, det där förbaskade berget.

2009 ska bli ett stort år för mig. Jag har mycket planer, men inget jag kan gå in på riktigt.
Jag och Ebba (från jobbet, vilken härlig tjej!) har bestämt att vi ska våga mer! Rätt som det är, så är vi 85 år gammal och har massa snorisar som tar hand om oss. Vilka historier man ska berätta, om och om igen för samma person, så ska man lägga till mer och mer, utan att ljuga! That's gonna be fun. =)

Jag behöver fortsätta packa, så adjö, for now.
Jag var ju hemma på Gotland över julveckan och hann med att träffa familj och vänner en del.
En dag var jag hos min skitgubbekompis och vi spelade som vanligt kort, pratade skit och drack fint kaffe. Mat fick jag också! =)
Iaf, så satt vi o pratade skit medan töjsabiten i huset lekte med sin killkompis som bor tvärs över gatan. Rätt som det är så hör man inifrån vardagsrummet: "Var rädd om snoppen"! Vi stannar upp i vårt spelande och vrider oss av skratt! Barnen är tre år, och så kommer töjsabiten med ett sånt uttalande... Haha!
Lite senare så sitter barnen och klipper o klistrar och pojken springer iväg. Kommer tillbaka och är jätteglad över att ha klistrat fast en pappersbit på töjsabitens sovrumsdörr. (Ni skulle sett va nöjd han såg ut!)
Anyway, min kompis sa till honom att "man får faktiskt inte klistra fast saker på dörren", varpå barnets motargument var: "men, jag kan ju leka spindelmannen!"....
Vad som rör sig i barns huvuden är för oss vuxna en jättegåta. Nåja.=)
Fatta, jag hade verkligen på riktigt kunnat sova i 20-25 minuter till. Jag behöver inte åka förrän om typ 25 minuter.
Här sitter jag, kaffet nästan slut i koppen och alla morgonnyheter och intressanta bloggar färdiglästa.
Shit va tråkigt.
Jag störtvägrar tamigfan komma för tidigt till jobbet, idag ska det bara jobbas 4 timmar, fuck it att jag tänker börja nå tidigare då.
Icke sa Nicke.
Ja, tamigfan.
Köpte ett par nya jeans för ett par veckor sedan, som satt som gjutna! Hur snygga som helst, bra pris o allt var frid och fröjd.
Nu kan jag ju knappt ha dem längre. De är för stora! Jag kan dra av mig dem utan att knäppa upp dem!
Hur knas är inte det?
Jepp, nu är det nytt år och mitt mål är att 2009 ska bli ett helt fantastic år. Jag ska göra massor med nya saker, och LEKA!
Jag har ju millenniets åldersnoja just nu, av någon outgrundlig anledning, men jag har blivit övertalad idag, att jag är "ung som ett äpple!", vad fan nu det betyder... Haha! =) Äpplen är tydligen inte så gamla? =)

Dagen idag har tillbringats sovandes, iaf större delen. Jag har installerat min nya hemtelefon, den är perfekt storlek på, och allting funkar! Det är ju en vinst om man jämför med min gamla telefon där displayen börjat lagt av. Tur jag fick en ny som jag önskat mig i julklapp! =) Dock är jag inte alls nöjd med ringsignalerna, herregud, jag tycker nästan det borde vara lagstadgat med kloka (polyfoniska) ringsignaler på alla telefoner tillverkade på 2000-talet, men icke.

I dagarna har jag även installerat min skrivare som jag köpt till mig själv i julklapp! En jättefin liten multifunktionsskrivare, Canon Pixma MP 190. Skrivare, scanner och kopiator. Färg dessutom! Awesome!

Jag måste ju också skryta med att gårdagen var skitbra! Vi åt potatisgratäng o fläskfile, drack skumpa, vin och tequila. Det bästa av allt är att jag inte är ett dugg bakis! Vinst!

Nu ska jag laga mat.
Över och ut.