Rubiks kub och den ungerske underpojken

0kommentarer

Sen jag började tävlingskuba i augusti förra året, så har man hört om den ungerske underpojken, överallt. En mycket respekterad kubare som löser kuben som ingen annan. Håller alla världsrekord när det gäller Blindfold-grenarna (dvs när man löser kuben med ögonbindel) och några fler.
Nu visar det sig att pojken har fuskat! Man blir ju väldigt besviken, att sorksatan har vunnit många tävlingar, mycket pengar, genom att fuska!
Han har alltså haft en egen ögonbindel, som han har använt på tävling, som han har satt på strategiskt, dvs så att han ser kuben om han håller den nära kroppen.
Nu pratar kubforum om hur man ska radera alla tidigare blindfoldresultat, (allas!) för att nollställa liksom, för att han har fått så många att inte klara kuben, eftersom han har ställt SJUKT höga krav på sina medtävlande om de vill vinna, eftersom han har gjort det så vansinnigt snabbt.
Det här gör ju att alla kubare hamnar i dålig dager, vilket jätteinte är populärt.

En rolig kubare, en tysk kille vars högsta dröm är att bli FBI-agent, har funderat på någon slags ny ögonbindel att använda, såsom simglasögon, handduk över huvet osv. På den här bilden kollar han ifall man kan fuska, på något vis, när man har på sig simglasögon....
Någon annan föreslog att man skulle sätta på sig en huvtröja bak och fram, det hade ju aldrig sett kul ut... Haha!

Jag var bara tvungen att uttrycka mitt missnöje, förbannade unge. Problemet är väl att han börjat bra, sen börjat fuska för att uppnå resultat, för att fortsätta att ha folks uppmärksamhet. Det är ju kanske där problemet ligger, att pojken är blott 14 år, och allt han vill är att få lite uppmärksamhet...
Men nu får det vara nog! (Ja, det får det! :P)

Man blir ju besviken när någon som många ser upp till, visar sig vara en bluff. Sanslöst.

Kommentera

Publiceras ej