Nu ska jag erkänna något som jag inte trodde att jag skulle säga på länge:
Men jag skulle faktiskt vilja vara på Gotland den här helgen. Träffa Ingela och ha tjejkväll, mors dag, och så min stjärna fyller ju år imorrn. Älskade Karin.
Jag är förresten helt övertygad om att hennes bebis kommer imorrn eller 1 juni. Det är ju på måndag. Min morfar fyllde år då, det var hans dag. Men om Karins knodd skulle komma till världen då så skulle det vara fint :)

Nu ska jag iväg!
Tjipp o hej!
Jag är arg. Riktigt arg. Fan va jag är less på slöa och lata människor.
Usch!
Det finns en djupt rotad konflikt som grundar till att jag är så jävla förbannad. Nä, usch va svordomar jag har!
Snart är den här förbenade måndagen slut. Jag känner mig lite drabbad av den här måndagshysterin som brukar drabba katten Gustav, och så alla människor (utom mig).

Sådär ja. Nu är det strax rökpaus.
Hej svejs!
Jag sitter som bekant och planerar mitt Swedish Open som är tänkt ska gå av stapeln första helgen i september dvs 5-6. Idag hade vi avdelningsmöte och de släppte en bomb. Företags-kickoff 5 september med obligatorisk närvaro. Fint då. Jag vill ju egentligen vara med på den, men jag hoppas att jag får vara med på tävlingen, för det blir fan svårt annars. Har man en bra giltig orsak så behöver man inte vara med, men en hobby? Vi får se. Jag vill ju vara med på båda ju.

Det är äntligen fredag, hade fredagskänsla igår, så det var tungt att gå upp i morse. Det var ju lördag! Man är ju CP på morgonen.
Nu ska jag beta vidare på samtalskön.
Jag har en sprudlande känsla i kroppen idag! Igår hade jag en läskig nervös-känsla, vet inte varför.
Vi är på väg mot helgen i ångande hastighet, som vanligt vvet jag inte vad jag ska göra. Eller ja, jo. Jag ska installera grejer på min Acer som jag äntligen får hem efter en sju veckor lång service.

Jag köpte mig en EEE PC för roligt. Jag har inte bestämt om jag sska behålla den, men den är ju så liten o söt (tänk babyröst), så  jag vill ju väldigt gärna behålla den. Har en vecka till på mig att bestämma mig, sen måste jag säga till. Ni vet, distansavtalslagen, den faller ju in när man som konsument köper nåt online. Och ja, den gåller oss också.

Nu ska jag kila till jobbet strax.
Tjipp o hej!
Ja, nu är det lördag, äntligen! Jag ska tillbringa dagen framför tvn med ett tv-spel tror jag. Storslagna planer, sanna mina ord! ;) Sitter även och leker med min nya lilla dator. So far so good, jag är riktigt nöjd!
Jag är ju inte helt säker på när jag får tillbaka min andra laptop, det kan bli nästa vecka, och  det kan bli i juli när jag själv åker ner till Gotland. Det handlar väldigt mycket om hur  lång tid det tar för Acer att skeppa ett helt moderkort till Visby. Jag har ju varit sjukt osams med Acer om min dator,  de har inte riktigt gjort som jag tyckt, så jag har bytt märke och hoppas att detta ska funka bättre.

Jag såg The Spirit igår. Den var ju så upphypad av alla, att den var i klass med Sin City som var riktigt bra. MEN jag blev så besviken! Riktigt dålig var den, och jag är tacksam för att jag inte såg den på bio, hade inte varit värt dom pengarna, det kan jag lova. Nä,att storspelare som Samuel L Jackson, Scarlett Johanson, Eva  Mendes med flera gör en så dålig film, det är bara att beklaga. Nä, den får fan inte mer än 3 av 5 i betyg, och då bjuder jag till för att det var bra skådisar. Tråkigt.

Nu ska jag ta o fixa något att äta, det är dags.
Puss o kram hej!
Jag måste skaffa TV. Det är ju fanimig ishockey-VM och jag kan inte se det. Det stör mig lite.
Är lite irriterad över att jag inte kan hitta igen någonstans online där man kan se skiten streamat. Skitgoogle.
Men hörrni. Jag börjar få massor av läsare till den här bloggen helt plötsligt, utan att jag knappt skrivit något, så jag får lite prestationsångest. Får väl börja blogga lite här igen då... :P

Det händer inte överdrivet mycket just nu. Var på Gotland i helgen och fick träffa familjen (minus min ohängda lillasyster som vägrar åka hem), Karin och Ingela. Vi hade trevligt, jag och Plingelingan var ute på Munken i fredags, åt grillbuffé och delade på en flaska rött. Det var skitroligt, vi skrattar som två tonårstjejer tillsammans, vi blir så sjukt ovuxna och har brutalt roligt. Jag och Karin träffades en kort kort stund (synd, hade velat träffa henne mer än en timme...) och oj vilken bebismage hon har! Wow, den lille ska ju snart ut, bara en månad kvar!

Jag har alltid för lite tid på Gotland känns det som, jag hinner aldrig träffa alla jag tänkt träffa, hinner aldrig göra allting jag tänkt göra... Jävla skit. Något jag dock lyckades med: satt i solen hemma hos mor, satt väl där en timme max. Lyckades få en riktigt stilig bondbränna efter t-shirten. Jag är sjukt impad över hur fort jag blir brun! Ja, ibland ska man ha tur. ;)