Ja, då var ännu en vecka till ända! Det är alltid lika skönt när man kommer hem på fredagar, det har man ju liksom arbetat sig fram till under hela veckan.
Har inga som helst planer, imorrn ska jag åka in till stan och få nya kubstickers av en kubfantast.

Det har varit mycket på jobbet på sista tiden, främst för att vi hamnat efter så himla mycket i och med semestern. I onsdags jobbade vi över en massa, på direktiv av "högre makter", för att vi skulle plöja igenom mailboxen, som känns som att den aldrig kommer att bli tom. Det blev den förvisso inte heller, men vi som var där gjorde ett bra jobb iaf.

En del människor kan man liksom aldrig sluta förundra sig över. En kvinna till exempel som  beställde några prylar hos oss, och av någon anledning tog posten någon dag extra på sig att leverera till henne. Hon väljer att maila oss och berättar hela den här storyn, att hon lade ordern som en måndag, och ordern kom fram på fredagen. "Jag ska nog inte handla hos er något mer eftersom posten tog sån tid på sig". Punkt.
Vad svarar man en sån människa?
Att sluta handla hos oss för att posten en gång tog längre tid på sig, det är som att sluta handla mjölk på ICA för att en dag så stod mjölken längst ifrån kassan. Sen väljer man att handla på coop, för där stod mjölken på samma ställe varje gång.
Whatever. I-landsproblem.

Nästa i-landsproblem är ganska vanligt nuförtiden, märks mest av hos kvinnor. För att citera en tjej på tunnelbanan idag: "Ju mer kläder jag köper, desto mindre kläder har jag att ha på mig".
För många stämmer säkert detta, att man liksom inte kan ha de nya kläderna med de "gamla, fula" trasorna som för länge sen gjort sitt.

Nu ska jag fixa nå mat, sen ska jag kuba lite, SM nästa helg! :D
Visst är det konstigt va helgerna går fort?
Fredag eftermiddag efter 17 är det bästa som finns, då vet man att man har härliga 63 timmar tills nästa samtal på jobbet. Visst är det fint? Sen hur man väljer att tillbringa dessa lediga timmar är upp till var och en. Två av dessa timmar är ju garanterat till för resa från jobbet på fredagen och till jobbet på måndagen.
Ikväll ska jag själv ägna fyra timmar åt att tvätta. Dessa timmar, som jag väntat på i två veckor är dyrbara, man ska tvätta i princip hela garderoben, så att man har rena strumpor de närmaste veckorna. Jag har alltid strumpbrist av någon anledning...

Igår hade jag en ganska oväntad gäst faktiskt. Satt i soffan i lugn och ro, när jag hörde nåt konstigt gnissel. Funderade på vad kattskrället höll på med, men hon satt o viftade på öronen för att lokalisera vart ljudet kom ifrån. Det var inget gnissel, snarare ett visslande, typ. Kollar ut genom fönstret, och vad sitter där, om inte en liten dvärgpapegoja? Stackarn, han hade flugit vilse han. Satt där på fönsterblecket och var lagom vilse. Tänk den stackarn som äger fågeln, och inte vet vart han är...
Jag tänkte att jag får väl öppna fönstret och se om han vill komma in (varför vet jag inte...), men det ville han inte, så han flög iväg. 10 minuter senare var han tillbaka igen, satt ute på blecket och sjöng. Han flög iväg igen när jag på nytt försökte öppna fönstret. Jag lämnade fönstret öppet en stund, ifall att han nu skulle komma tillbaka, det vet man ju aldrig. Men nix pix, har inte sett av honom sen dess.

Jag har äntligen lokaliserat min timer, så nu jävlar ska det slipas tider till både SM och EM! Det ska bli sjukt kul! =)

Nu ska jag sortera tvätt och halvdega en timme innan det är dags att tvätta.
Smell ya later!
Och med hösten kom en helt fantastisk förkylning. Är det inte härligt, hur de tu kan komma hand i hand?
Vaknade i morse med ont i halsen, som man kan göra ibland. Nu har detta blommat ut till ett härligt rosslande, lagom mycket snörvel, tryckande huvudvärk och som grädde på moset: en härlig hosta, som känns som att den aldrig kommer ta slut.
Vad ska man säga? Hade det varit någon annan som mått såhär så hade jag citerat J.D: I've got three words for you; Sucks to be, adding a fourth, YOU! Sen ett fult flin ovanpå det. Hade någon skrattat eller flinat åt mig idag så hade jag blivit ganska irriterad.

Jag håller idag på med hemsidebygget, men jag är inte särskilt motiverad om jag ska vara ärlig, känner mig inte pigg för fem öre. Ska nog ta och plocka undan mitt kaos, Uffa ska komma hit sen för vi ska käka ihop. Men orka!

Jag fick en ny kub häromdagen. Den är verkligen sjukt snygg! Det är en Sony Vaio-reklamkub. Den är, istället för de vanliga förgerna gul, vit, orange, röd, grön o blå, så är den svart, blå, vit, grå, rosa och roströd. Verkligen skitsnygg! Jag ska lägga upp en bild på den, när jag orkar.

Jag ska försöka få arslet ur vagnen och ta o plocka undan här. Mm. Usch.
Lätt bland det bästa jag har sett... Enjoy!
Tänk att det är samma sak som sist jag var hemma, satans jävla BÅTJÄVEL!
Jag är så sjukt irriterad, jag fick sms från båtbolaget att båten imorgon kväll blir försenad på grund av hårt väder.
Detta förutspår de alltså idag, skitmärkligt.
Båten skulle gå 19.45, men nu är ny avgångstid alltså 23.50. Seri-jävla-öst, fan va sur jag blir! Fuckade jävla DG.
Nu vill jag bara hem igen.
Tänk att solen skiner idag. Igår sken solen på förmiddagen, men lurig som det är så försvann den framåt eftermiddagen och lämnade efter sig ett regn som tog bort allt hopp om att gå utomhus något mer på hela dagen.
Men idag, då tycker jag det kan få vara lite solsken.
Igår iaf så skulle jag försöka mig på det här med att baka bröd. Så jag åkte bort till Ikea och köpte en brödform, så långt är det inte till Ikea :)
Hem igen och starta med brödbaket. Det blev sådär, fick nog i för mycket vätska och så var det nog inte i ugnen tillräckligt länge, så det smakar som en mjuk pepparkaka med kokos i. Skitmissnöjd är jag. Ingen brödbagare här inte.
Jag ska göra ett nytt försök någon annan gång, för det här brödet tror jag är jättegott!

Idag har jag inga planer för dagen, ska kolla lite i OS-katalogen som kom med aftonbladet häromdagen om det är nå klokt på TV idag. Man kan ju inte bara se basket och cykling, för det senare är verkligen riktigt tråkigt att titta på. Jag är inget större fan av basket heller å andra sidan, men det innehåller iaf spring, lite lurande, dribblingar och såklart en boll.
Det funkar i brist på annat helt enkelt.

Nu: frulle!
Ja, min veckas semester har nu gått över och nu har man fallit tillbaka i vardagen igen.
Jobbet var som vanligt när jag kom dit, nemas problemas. Det enda som kan tyckas vara annorlunda där var väl att kunderna som ringer in verkar lite otåligare än tidigare. Mycket märkligt.

Semestern tillbringades hemma på Gotland, där jag ätit gott, mått bra. Har varit på Fårö, där åt vi rökt flundra (gott!), så har jag träffat båda mina föräldrar, vilket jag tyckte var jättemysigt. Det var skönt att få träffa Zeus också, det var ju ett tag sen....
Tillbringade en del tid i Vallstena, träffade mamma och mina syskon.

När jag i söndags eftermiddag skulle åka med båten hem så visar det sig att jag bokat/läst fel, dvs att jag bokat 14.25, men trott att jag bokat 16.10. Jävligt bra. Då var klockan 15.20. Awesome. Ringde Destination Gotland, som inte kunde hjälpa mig, mer än att ta bort min icke använda resa så jag hade pengarna innestående.
Lyckades inte komma med 16.10 eller 19.10-båtarna, det var fullbokat och det var sjukt många som köpt standby-biljett.
00.50 bokade jag, och det var frid och fröjd med det.
Båten kom iväg något försenad, då även denna båt blivit totalt fullbokad och det var så sjukt mycket folk!
Kom till Nynäs 04.05, och så tar det ju alltid lite tid där, så 05.25 kommer jag hem till Persikogatan.
Spöregn, så jag hade inte kunnat köra så fort sista biten, eftersom man inte såg nånting.
Parkerade en bit från dörren, får ur så mycket jag får med mig, dvs katten, tung resväska, handväska.
Kommer in, hissen TRASIG! Tack som fan, kändes som en käftsmäll, så det var bara att gå upp de fem trapporna upp till lägenheten. Detta fick jag göra två gånger. Jag var ganska missnöjd med livet just då.

Anyway, mamma har skaffat katt, helt spontant, och denna har hon nu döpt till Murre. Kanske inte så ovanligt, men bättre än Affe som katten hette när hon fick honom, eller Samba som han fick heta i en dag, tills jag totalsågade namnet, då insåg de att de fick byta. Sen var Bruce på tapeten (efter självaste Springsteen, mamma gillar honom), Elvis, men det är för nära Älvis. :)
Det var iaf en söt liten katt, men han gillar inte riktigt när Kickan försöker äta upp honom.

Som vanligt går helgen för fort, men jag ska försöka träffa min faster och min kusin idag. Roligt!

Ciao! Arrivederci!