Nu har underpojken i Budapest fått sin dom av World Cube Association.
Han är avstängd från alla WCA-tävlingar i hela tre år, ska betala tillbaka prispengarna han vunnit plus att de tar ifrån honom alla Blind-världsrekord, och ändrar hans resultat till DNF (did not finish, dvs att man inte klarat det).

Jag tycker det är rätt. Han har grundlurat folk inom kubvärlden länge nog, och snuvat andra tävlande på prispengar och topplaceringar.
Nu är det dock tre nya världsrekordhållare i de fyra Blind-grenarna: Danyang Chen (3x3x3), Dennis Strehlau (Multiple Blind 10 st) och Chris Hardwick (4x4x4 och 5x5x5). Helt plötsligt är det inte Europa som håller i alla världsrekord.
Men man blir ju fortfarande lätt upprörd över att en pojk har fuskat, men samtidigt så är han inte så gammal och kanske inte insett konsekvenserna av sitt beteende. Naj, ut med skiten, och fram med de som kan kuba blint på riktigt!
Sen jag började tävlingskuba i augusti förra året, så har man hört om den ungerske underpojken, överallt. En mycket respekterad kubare som löser kuben som ingen annan. Håller alla världsrekord när det gäller Blindfold-grenarna (dvs när man löser kuben med ögonbindel) och några fler.
Nu visar det sig att pojken har fuskat! Man blir ju väldigt besviken, att sorksatan har vunnit många tävlingar, mycket pengar, genom att fuska!
Han har alltså haft en egen ögonbindel, som han har använt på tävling, som han har satt på strategiskt, dvs så att han ser kuben om han håller den nära kroppen.
Nu pratar kubforum om hur man ska radera alla tidigare blindfoldresultat, (allas!) för att nollställa liksom, för att han har fått så många att inte klara kuben, eftersom han har ställt SJUKT höga krav på sina medtävlande om de vill vinna, eftersom han har gjort det så vansinnigt snabbt.
Det här gör ju att alla kubare hamnar i dålig dager, vilket jätteinte är populärt.

En rolig kubare, en tysk kille vars högsta dröm är att bli FBI-agent, har funderat på någon slags ny ögonbindel att använda, såsom simglasögon, handduk över huvet osv. På den här bilden kollar han ifall man kan fuska, på något vis, när man har på sig simglasögon....
Någon annan föreslog att man skulle sätta på sig en huvtröja bak och fram, det hade ju aldrig sett kul ut... Haha!

Jag var bara tvungen att uttrycka mitt missnöje, förbannade unge. Problemet är väl att han börjat bra, sen börjat fuska för att uppnå resultat, för att fortsätta att ha folks uppmärksamhet. Det är ju kanske där problemet ligger, att pojken är blott 14 år, och allt han vill är att få lite uppmärksamhet...
Men nu får det vara nog! (Ja, det får det! :P)

Man blir ju besviken när någon som många ser upp till, visar sig vara en bluff. Sanslöst.
Jag behöver jobb. Jag är glad, snäll, kan tänka mig det mesta där jag får ut något av jobbet.
Behöver tänka lite. Jag är ganska bra på problemlösning och kan hantera alla slags människor.
Har skinn på näsan och har inga problem med att säga vad jag tycker.
Är politiskt aktiv och idrottsintresserad. Kan det bli bättre?

Jag har sökt tre jobb sen igår och jag är riktigt stolt över mig själv.
Ha en trevlig alla hjärtans dag!
Idag har vi spelat innebandy. Var verkligen riktigt roligt! Var mot Vallstena, där började jag min innebandykarriär för många år sen. 1997 för att vara exakt. Känns inte så länge sen, men det är faktiskt 10 år sen.
Vi vann iaf, med 7-1 och det var riktigt skönt. Det var mycket gnäll ifrån andra laget, vilket jag tycker förstör ganska mycket. Man kan ju faktiskt inte börja lipa varje gång nån kommer i närheten av en, och börja böla inför domaren. Funkar inte riktigt så.
Jag fick iaf en assist och en utvisning. Utvisningen var inte riktigt berättigad tycker jag, jag puffade på henne lite, och hon föll mot sargen. Aja, shit happens.
I övrigt var det en rolig match, det syntes på tjejerna att de hade roligt, och alla i laget var riktigt positiva, inge gnäll om att folk inte gjorde som de skulle. Vi skötte oss riktigt bra!
Skönt med vinst fast vi var två man kort...

Ikväll är det Melodifestivalen! Detta ska ses hemma hos Karin (schlagerflickan nr 1) och det ska bli riktigt roligt!
Ser jag fram emot.

Nåja, nu ska jag diska och härja. Lite nytta måste man ju göra ibland...
-Annica out!
Ja, nu är man ett helt år äldre. Fyllde hela 24 år i torsdags.
Dagen började snårigt, var och besiktade Uffas bil, åkte sen till Vallstena, hämtade mamma och hem och städa.
Madde min kusin skulle komma klockan 12, och in stormar hon med minsta dottern, kusin Renée och min faster Tytta. Jag blev jätteglad, en riktig överraskning!
Jag bor ju inte så jättestort, och på kvällen kom alla samtidigt, så vi fick sitta tre stycken på golvet, men det gick bra ändå. Min cheesecake blev jättegod, och alla verkade nöjda med den. =)

Ikväll är det innebandy, som vanligt sitter jag på bänken. Ganska tråkigt, men vad ska man göra..?
Känner mig halvkonstig i kroppen, men det är nog bara för att jag sovit jättelänge bara för att jag hade ont i huvet igår kväll. Men det går nog över tills ikväll när det är match. Samling 18.00 pip. Matchstart 19.00.
Är lite osäker på hur det kommer gå, men man får ju naturligtvis hoppas på det bästa. =)

Nu ska jag fortsätta mitt Scrubs-marathon, och så får jag väl ta o fixa nå mat snart. Börjar bli dags.

Annica out!