Var ute och dansade igår.

Hade så jäkla kul! Sällan man får gå ut med mina heltokiga arbetstider...

 

Har hittat ett jobb jag vill ha. Ska söka det, hoppas på att få det.

Om jag får det, så kommer allt i mitt liv förändras. Dygnsrytm, alla helger lediga (nåja, nästan.), fritid!

Fritiden är väl det man saknar mest. Men fan om jag inte får det. Då blir Annica Molin ledsen då.

 

Håll tummarna!

-Puss hej!

De som känner mej, vet att jag väldigt sällan är blyg, pryd, osv.

Men! Idag har jag stammat, varit blyg, velat gömma mej nästan.

 

Jag har varit smygförälskad i en kille ett tag, och idag var jag iväg och såg fotboll. Hans lag spelade.

Var dock tvungen att sticka därifrån direkt efter matchen, eftersom jag skulle jobba.. Så tänkte jag att jag kunde ringa honom senare, vilket jag gjorde. Och han blev tydligen lite "besviken" eller vad man ska säga, över att jag åkte därifrån så tidigt, eftersom vi inte hann prata något..

Men vi kom iaf överens om att han ska komma förbi och se min nya lya någon dag, så tar vi en jordgubbsvodka. :)

Ska ringa honom senare, för jag var tvungen att sluta, för det ringde (som vanligt när man försöker fixa med privatlivet på jobbet....) på 44. Djup suck utropstecken!

 

Tro mej. Det kommer finnas en bra fortsättning till det här. :P

 

-Puss hej!

Att bara titta på någon, att se någon le, det är faktiskt vackert.

Ibland så räcker det, att bara titta, ett leende tillbaka är fint.

Egentligen, ibland finns det inte ord, det räcker med att möta en vänlig blick.  Man kan faktiskt bli förälskad i ett sånt ögonblick. Det är vackert!

 

Har klurat lite på det här med att gissa ålder på folk. Gissar man fel, då ligger man fan illa till i en del fall. Tjejerna 25 och uppåt vill gärna se yngre ut, tjejer under 25 vill se äldre ut.

Skulle gissa åldern på en kille på jobbet. 24 sa han. Shit! va jag gissade fel! När jag berättade min chansning på 30 insåg att jag förmodligen sumpat min chans. Man är ju för jäkla bra...

Fast å andra sidan, hans gissning på mig var inte alltför bra heller tydligen, för han trodde jag var betydligt äldre än 21.  Kanske är bra, vet inte.. Vi funderar på det här ett tag.

För ett par veckor sen var det en på jobbet som skulle gissa min ålder. 17-18 trodde han. Då tar man nästan illa vid sig.

Att visa leg är fasen inte heller roligt.. Att tas för att vara under 18 när man är 21, naj, ingen komplimang direkt.

Nuförtiden behöver man ju egentligen inte ha ett förhållande för att få allt sånt som man är ute efter; sex, sällskap, kramar, pussar, närheten. Nu kan man ha sex med sin bästa vän, kramas och pussas, kyssa någon på öppen gata, utan att ha ett intimt förhållande med den personen.

 

Istället för att ha ett fast förhållande, så vill folk istället ha någon som inte förväntar sig att man ska höra av sig hela tiden.

Man kramas och har sex med någon, men är fortfarande tillgänglig på marknaden ifall (mot förmodan) Mr Right skulle snubbla över en.

 

Sannolikheten att Mr/Ms Right dyker upp är dock inte så stor. I dagens samhälle så vet folk vad de vill ha hos en partner, hittar de någon som passar in i profilen, så duger den personen formodligen inte ändå, för profilen ändras ändå, för man duger aldrig ändå.. Man vill alltid förändra den man är tillsammans med.

 

Jag tror att kvinnan i vissa fall ser mannen hon möter som ett renoveringsobjekt, att hon kan få honom att klä sig som hon vill, bete sig som hon vill osv.

Märkligt ändå, för om mannen skulle göra så mot kvinnan, så ber hon honom att fara o flyga.

Jaja, dagens samhälle är märkligt.

 

(När jag blir stor, då kan Carrie Bradshaw slänga sig i väggen, för då kommer jag vara bättre! *skratt*)

Ja, det är det fan. Att driva upp en morgontrött (morgonsur) människa 05,00. Tre dagar i rad...

Jag är ett nattdjur, jag vill sova länge på morgonen. Jag ska vara vaken till sent på natten, sova till tio, då som absolut tidigast.

 

Var ut o gick igår. Trevligt sällskap. Fick kramas lite o så. Det behöver man. En kramberoende liten skit som jag behöver göra det mycket oftare.

Var ner i Botaniska och kollade på blommor, doftade på nya rosen Wisby. Den var inte så fin som man hoppats på, får väl påpeka det till den som odlat fram den..

 

Att sitta på Strandpromenaden i Visby och dricka öl i en grupp om 20 personer när det är mulet och det ska börja regna när som helst, det känns lite fjortis sådär. Jag menar, det är en sak om man sitter och dricker öl (eller något annat, för det känns inte riktigt lika fjortis då :P) på strandpromenaden när det är soligt, då är det liksom mysigt.. men just det här med molnen och regnet. Naj, det känns inget vidare.

Men å andra sidan, så är jag inte så mycket för att sitta ute sådär på gräset o supa skallen i bitar... :/

 

Svär fortfarande över Fårö.

Har haft ett "ex" (gillar inte såna... :/ ) som tjafsat med mej ett tag. Ringer, bråkar,stojar, skriker.

Har haft lite svårt att släppa taget helt enkelt.

 

Första veckorna skickade han vykort och brev med kärleksförklaringar. Jag skrattade åt honom mest. Under tiden vi sågs, så sa han det aldrig. Då var det mest skrik, gräl. Kom jag hem från jobbet mer än 10 minuter efter jag slutat så hade jag någon annan. Utskällning. Var jag ute och tog ett par öl med mina kompisar (som jag hade då, har inte längre...), nej då var jag ute och flörtade med andra killar.

 

När jag umgicks med min underbara kusin Karin så var han svartsjuk. Han frågade mej om jag var otrogen med henne. Naaj, sa jag, vi är ju släkt, och jag är inte lagd åt det hållet. Vansinnig var han.

Hela tiden skulle han "låtsas-slåss". Dvs sopa till mej allt vad han hade på min axel, och ville att jag skulle ge tillbaka.

Fasoner man använde sig av när man skulle visa att man gillade någon i lågstadiet. Ungefär typ så.

 

Nu iallafall. Den här killen, har gått och kärat ner sig i en annan tjej. Mycket bra för mej, men inte alltför bra för henne. Stackars tjej.

Man kan ju inte rå för att man är lite trevlig, eller hur? Man flörtar ju inte för det.

Det absolut VÄRSTA jag vet, är karlar i 40-50-årsåldern, som tror att de kan bete sig hur de vill mot "oss ungdomar".
 
Jag HATAR gubbjävlar som kallar mej för "lilla gumman".


Tidigare var jag fotbollstränare, skitkul! Jag och en till (huvudtränaren) hade ett herrlag. Vi hade lika mycket att säga till om, båda två. Men så fort vi blev oense, så vart det verkligen fnurr på tråden. Han skötte sitt och jag skötte mitt. Detta slutade ju inte så bra, för jag tror killarna märkte att jag och huvudtränaren inte pratade alls.
 
Han tålde nämligen inte att jag (då som 20-åring och tjej dessutom!) hade lika mycket att säga till om med laget. Men det kan ju faktiskt vara så, jag menar, vi hade ju laget ihop.
 
Han kallade mej också "lilla gumman". Usch blä.
 
Det hela slutade iaf med att Annica inte orkade lyssna på griniga gamla gubbar, och avslutade sin tränarkarriär, right then and there.
 
(Killarna saknar mej ibland, hoppas jag.)


Som en händelse helt nyss. En gubbjävel på ett företag vi samarbetar med, vi kan kalla honom Kent, ringde till mej, och jag försökte lugnt och försiktigt säga att vi hade fått fax från dem, och han blev rasande, sa till mej att "lugna nu ner dej lilla gumman", och skyllde allt på mej, och sa att det var vår fax och vårat system det var fel på.
 
(Detta kanske är svårt för den som inte är insatt, men jag är så förbannad, så jag måste skriva av mej det här nånstans....)
 
Fine, sa jag, då ringer jag vår tekniker, om du ringer eran, och då röt Kent till mej igen, att Nej, det behövs inte, för vi har inget fel. Allt hos oss är jättebra.
 
Fine, då hörs vi, sa Annica, och lade på luren i örat på den otrevliga gubbjäveln.
 

Jag blir nervös!

Inte för min egen del, nej nej!

Aj aj aj...

 

Två killar, kära i samma tjej! Sen om hon har flörtat med båda det vet jag inte, den ena vet jag dock med all säkerhet att hon flörtat med..

Detta kommer inte sluta bra alls. Den ena ska man inte beblanda sig med alls, nånsin! Den andre är en underbar människa.

 

Jag blir ju helt schizofren, jag hoppas att hon inte gör något dumt nu....

Men det tror jag inte, smart tjej.

Den ena killen kan ju ha fått det hela om bakfoten, för jag antar att därifrån pratas det mer än vad det händer saker...

 

Aja. Puss hej.

01.15 tittade jag på klockan. Skulle ju upp vid 05.00, så jag tyckte det var dags att somna.

Gick o la mej vid 22.00, men kunde minsann inte somna för det inte...

Läste en stund, somnade efter ett tag, sen vaknade jag till vid tre, tittade på klockan en stund, för att sedan somna en stund till, och sen vakna vid 04.30. Somnade till igen, vaknade till växkarklockans skriande vid 05.00, tänkte snooza till 05.12, men det gick inte, ingen mening med det, så jag gick upp, gjorde lite frulle, och läste morgontidningen (som jag för en gångs skull har fått innan jag går till jobbet!).

 

Kom till jobbet, så nu sitter man här, och häller i sig koffein för att inte somna, och sedan vakna med en tangentbord intatuerat i pannan. Tror inte jag skulle klä i det...

 

Är inne i en svacka just nu. Känner mig ensammast i hela vida världen. Mitt söndagsnöje igår var, istället för att ta en fika med nån kompis på stan, var att åka hem till min "mama" och slösurfa lite, titta på TV (saknar att ha TV!!), "bråka" med syskonen och kela med hundarna..

 

Svackan går nog över snart.

Nu ska jag äta mellanmål, kaffe och en risifrutti Blåååbär. *mums*

 

-Puss hej.

Kärleken flödar runt omkring en.

Alla hittar flörtar, pussas, kramas, går runt hela stan och håller handen.

Medan en annan sitter hemma.

 

Igår satt jag i vanlig ordning hemma ensam. Lördagkväll hemma på Södra Slottsgränd tillsammans med katten är inte så himla roligt som det låter.

Kunde ha haft betydligt roligare, varit ute o dansat t.ex.

Hade ingen att gå ut med dock, så jag och Älva satt och såg Kill Bill 2 för femtioelfte gången den här veckan.

 

Förra sommarens stora flört visade sig ju vara en riksskit. Så nu ringer han till mig för att kolla vad jag gör... Märkliga människor, dessa karlar/pojkar, vad man nu ska kalla dem för...

 

Kom på mig själv förrut. Var ute och körde bil, och så ser jag ett par grabbar som jag kör förbi, och jag vänder mej om efter en, speciell och tänker "wow!". Sen kom jag på att fan, han jobbar jag ju med.. Så pass vilse är man ju, så att man inte ens känner igen sina arbetskamrater när de går omkring i "civila" kläder...

Jag är en virrpanna. Men jag står för det.

 

I onsdags var jag ju på "Singel-kväll" på Kickis. Alla singlar fick gå omkring med en grön lapp på bröstet. Inte hjälpte väl det något, mer än att en gammal killkompis kom fram och frågade chans.. *skratt*

Man är ju för lättroad..

 

-Puss hej.

Kärlek på riktigt, vad är det?

Vet inte jag..

Har hunnit med att ha ett par långa förhållanden, men fasen, var det kärlek?

 

Den stora frågan är ju, Kommer Annica hitta den stora kärleken?

Någon som har ett svar mina damer och herrar?

 

Har ett "spöke" som gömmer sig på dagen och kommer fram endast på natten, när man som minst anar det.

Går det att ta död på ett sådant spöke?

Kärlek vet jag väl inte om det är.

Saknad däremot. Det vet jag att det är.

 

Det värsta är ju. Att Han vet...

Jobbade mån-tis natt, så nu har jag varit ledig, onsdag-torsdag-fredag! Och ska vara ledig lördag och söndag också!

 

Utgång i onsdags, och ikväll.

Man var ju bra snygg i onsdags, hade ett fint vitt linne, som jag älskar! Satt o pratade skit med Lule-borna, sen kom en gammal kompis som man inte ser till så ofta, och så drog jag med honom till dansgolvet, stod vi där och shakade ass (:P) ett tag... Pussades o kramades lite..

 

Hoppas Karin kommer med ikväll, hade varit riktigt roligt! I miss her!

Träffade henne en kortis utanför Willys, där vi tog varsin glass och funderade över kvällen.

Hade, som sagt, varit riktigt kul om hon kom med..

 

Bosse, Micke, sis och jag ska åka o bada strax, vet inte vars vi ska än. Tess, jag o två grabbers, det blir bra det.. :P

 

Naj, vi hörs! Ska lyssna på Luleå-bor som försöker prata gotländska. "Mjuren", "dju", "naj naj". Underbart.

 

Puss hej.

Fy så trött jag varit idag.

Somande halv två, sen var jag tvungen att gå upp halv nio för att flytta bilen, gick in igen, för att vakna till liv, såg en film, somnade (naturligtvis) om, och vaknade igen vid halv ett. Då är man bra väck då...

 

Verkar bli en lugn kväll på Gute Taxi idag. Så bra väder, så alla går, lika bra egentligen. För det är ju egentligen inga avstånd i Visby, man kan ju gå i princip överallt.

Rör sig inte så mycket folk på stan såhär dags, inte än. Men sen om en timme, två kanske, blir det väl lite rulle på stan. Frågan är ju; hur många vill åka taxi?

Aja, återstår ännu att se.

 

Go Baby, Go!

Det märker man, så fort de har fått alkohol i kroppen.

Igår skulle jag och flörten gå ut. Men, han överger mej, för han ska ut på nå fjortishak och ragga, för han skulle "berika den gotländska DNA-stegen"... Skitstövel.

Pirret i magen, nervositeten...

Sånt är rätt mysigt.. Det tråkiga är ju, att jag inte har någon.

Jag är ju ensam.

Kanske är lite fånigt att skriva om sånt i en blogg, men vad ska man göra då?

Såhär dags en lördag är det svårt att hitta en "jourhavande kompis" att ringa till, som inte är på fyllan, som försöker få en att tro att man är något man egentligen inte är.

Alltså, en liten människa, som hela tiden söker bekräftelse från det motsatta könet.

Jag tycker inte att jag är sån.

 

Jag letar efter Kärleken. Inte varenda kille i Sverige.

Så så är det!

Tydlisch så tror en del att jag är det.

Kan jobba hur mycket som helst. Varje dag, hela tiden, eftersom jag inte har någon fritid. Sanslöst.

 

Väntade besök idag, vart dock ingen som kom, blev lite besviken...

Hade annars varit hemskt trevligt. Vansinnigt trevligt besök skulle det vara.

Finfint besök, fint att titta på.

 

Saknar kusin Karin. Hon är mitt ljus i mörkret.

Hon gör mej alltid glad när jag är lite nere..

Känner mej lite i en svacka nu, känns inget vidare direkt faktiskt.. Är lite missnöjd.

 

Min flört skulle ha kommit o hälsat på mej idag, igår, i förrgår, jaa, varje dag i snart två veckor nu, men jag har inte sett till honom. Funderar på om jag gjort något. Vi funderar vidare på det.

 

Får finbesök på måndag, hela vägen från Lule.

Detta innebär att Anniica ska tillbringa hela dagen imorgon att städa lägenheten. Det är ju inget vidare, men men... Det är smällar man får ta...

Ska bo hos mej hela veckan, ska bli en intressant upplevelse, en kattallergiker hemma hos mej och katten.... Aja, han får väl skylla sig själv, han vet ju om att hon finns där.. Konstiga människa...

Veckan efter ska jag tydligen ha en annan inneboende. Min flört!

Jag vet inte, men om man flyttar till Visby innerstad, så står det tydligen "Hotell" på dörren jämt och ständigt. Det är tydligen bara jag som inte ser den...?

 

-Over ad out! Me going away..

Såna ska man aldrig gå med på, oavsett!

Så är det bara,  en oskriven lag bland singlarna. Eller ja, för mej är det det iaf..

Så mycket vill man inte ha sex, att man kan hålla sig vaken så länge, när man har varit vaken hur länge som helst, man är helt slut som människa, har jobbat 11 timmar.

Naj tack du!

Det är alldeles för tidigt på morgonen, och alldeles för sent på kvällen. Inte omtyckt hos Anniica, kan jag erkänna.

Konstigt att en del bara hör av sig vid den tiden på dygnet. Aja.

 

Puss o kram hej.

Då var man på plats igen.

Ytterligare en dag av sandlådefasoner, otrevliga turister, platser som man aldrig hört talas om (som inte finns i verkligheten heller, eftersom turisterna inte vet vad det heter...), en helnatt i min taxiväxel.

Ska bli spännande att se hur många som vill bjuda på öl ikväll, som kör 20 frågor, som vill veta allt om mej. Inte alltför ovanligt såhär års. Man låter tydligen rätt trevlig.. :D

 

Femte dagen i rad, har jobbat (medräknat idag) 8 av 9 dagar i juli. Skulle varit ledig egentligen, på riktigt igår och idag, men mina planer verkar alltid gå åt skogen.

Funderar på att byta jobb.

Den stora frågan är ju; vem vill anställa en 21-årig gotlänning med en nyfikenhet utan dess like, som pluggat journalistik på gymnasiet, lagom mycket attityd och skinn på näsan, med ett brinnande intresse för fotboll och innebandy?

Verkar tydligen vara en dålig kombination, eftersom jag sällan blir kallad till arbetsintervju..

Konstigt. Jag menar, jag är ju rätt snäll. Trevlig också..

 

Har många funderingar på vad jag ska göra av mitt liv, vad jag ska bli när jag blir stor.

Frågar man dagens ungdomar så svarar 9 av 10 att de vill bli kända.

Egentligen, varför? Sen när de väl är kända så vill de inte att någon ska känna igen dem, vill inte vara med i en enda tidning. Men det är ju det som är grejen med att vara känd, att folk vet vem du är! Märklisch.

 

Buckle up Dorothy, 'cause Kansas, is going bye bye!

Förra sommaren hade jag en jätteflört.

Hör och häpna. Han är tillbaka! Här, på Gotland! Visserligen jobbar vi inte ihop i år, men ändå, han är här!!

Såg honom först förra veckan. Blev helt skakis i knäna... Fasesn, längesen man vart så... Märkligt egentligen.

 

Börjar känna mej ensam i Visby innerstad. Gillar att bo där, visst, men ibland funderar man på vars vännerna tog vägen.

Trött idag. Har legat på beachen o solat lite idag, försökte bada också, men vattnet var kallt och grumligt, så jag avstod. Kändes liksom lika bra.. Man kan ju inte bada i äckligt vatten..

Aja. Jobba lite också kanske..?

Puss Anniica

Välkommen till min nya blogg!

Ja!

Har precis börjat jobba. Sen ledigt resten av helgen. Trodde jag ja.. Men icke. Får jobba natt imorrn också.

Såhär är det:

Jag heter Annica, är 21 år gammal och bosatt i Visby. Jag jobbar som telefonist i en taxiväxel. Jag har min mor som chef.

Jag jobbar så gott som varje helg, fastän på schemat står det att jag ska vara ledig varannan helg.

Jag är inte så förtjust i mitt arbete. Får mycket mer skäll än vad jag ska ha egentligen. Men men, smällar man får ta i mitt yrke.

När man för en gångs skull har en ledig helg, lite mysiga planer på lördagskvällen, då spricker allt när någon ringer och säger till en att han/hon inte kan jobba. För ibland känns det som om jag är den enda de kan ringa till som kan hoppa in...

To be continued. Fikapaus. Äntligen!! :D