Jajamensan, vi går mot ljusare tider! Vilken livsglädje man kan känna på morgonen när det faktiskt är ljust ute när man går till tunnelbanan och när man kommer hem. Det är skönt med ljus! Man känner liksom lite hopp om livet, även om man vanligtvis är skitförbannad när man rullar ur sängen på morgonen.

Det är ju vanligtvis så att folk är bittra/sura/förbannade på måndagar. Idag är sanna mina ord inget undantag. Jag fattar inte riktigt vad man förväntar sig, att vi är gud? Att vi kan lösa alla deras problem genom att trolla med knäna? Det kan vi inte. 95% av dem som ringer in på måndagar har taggarna utåt och ingenting vi säger kan förändra deras attityd.
- Du kommer få en gratis grej!
- Det är inte tillräckligt fort att få den imorgon!
Vafan. Hur ska man göra dem glada?

Nåväl, nu får jag väl ta o arbeta lite till, man kan ju inte BARA sitta och se vacker ut menar jag! :)
Godmorgon söndag!
Jag har sovit för mycket den här helgen, that's for sure. Har dock varit duktig och inte vänt på dygnet alls, har kommit upp strax efter åtta både lördag och söndag, vilket är mitt mål.
Idag ska jag nog försöka komma ihåg att köpa en nagelfil, för fy fasen va mina naglar ser ut! Jag har äntligen börjat få lite självdisciplin ( =storvinst!) så att jag inte biter av mina naglar. Jag är faktiskt mycket stolt över mig själv! Men visst är det märkligt att naglarna på höger hand är mycket längre än dem på vänster?
Idag ska jag också försöka komma iväg till Kungsängen och hämta mina stövlar, nu får det vara nog! Jag vill ha dem!

Nä, nu ska jag dricka mitt kaffe och se klart Matrix som jag började se igår och inte sett på 100 år typ. :P

På min avdelning sitter vi indelade i grupper om fyra skrivbord.
Mitt uppe i en diskussion sätter sig den enda killen i vår grupp och luktar sig själv i armhålan. Inte okej. Hur tänkte han där? Varför gör man så bland folk?

Vi har fullständigt kaos just nu, det är total katastrof. Mitt uppe i en flytt, vi har inte fått vår kaffemaskin, ingen diskmaskin, och den närmaste kaffemaskinen ligger på en helt annan avdelning på andra sidan våningen, den har givetvis gått sönder. Awesome.

... men vad får man till svar?
Tystnad. Denna eviga jävla tystnad. Tänk om ändå folk kunde ge raka besked, svara klokt som folk. Svara på tilltal, dammit!
Ovuxna människor gör tydligen inte sånt.

Idag började som en bra dag, men någonstans började den dala, och nu är ljuset i tunneln borta.
Jag blir less.
Jag hade en fantastisk upplevelse igår, jag är fortfarande helt lyrisk! Jag var och kollade på Volbeat på Fryshuset igår.
Det var mycket bra, det gick trots att jag inte hade mina snyggstövlar på mig ;)
Det var en fantastisk kväll, vi hade jätteroligt! Jag försökte fota lite, men det blev ju inte särskilt bra får man säga... Liiite för starka strålkastare på scen, men jag fick å andra sidan fina bilder på ljuset.. :P

Nu jobbar vi vidare.