Har varit helt galet offline idag. Jag fattar inte hur det gick till eller vad som hände, men jävlar i min låda vilken märklig dag. Den har gått ganska fort, men samtidigt så har alltid gått som i slow  motion, som någon slags dålig fylla eller nåt.
Har sen jag kommit hem lyckats laga mat och sett på TV. Har tamigfan inte orkat annat.
Måndagar är jobbiga dagar.
Är åter i sköna Skärmar efter två nätter i Fucking Bredäng. Kommer innanför dörren och möts av en blick som säger vart fan har du varit? Hon tittar på mig tjurigt, jag har förmodligen väckt henne, den late lille skiten. Hon sover mycket, men ändå lyckas hon ställa till med massa sattyg när jag inte är hemma. Sabla katt.
Just nu sitter hon och stirrar blint ut genom balkongdörren som jag lämnat halvöppen. Då och då ger hon mig en blick som visar vad hon tänker. Kan du inte bara gå, så jag får gå ut på balkongen och jaga i fred?
Shit va sur hon kan se ut. Men det struntar jag högaktningsfullt i.
En del dagar känner man sig så himla speciell, man känner sig uppskattad, omtyckt osv.
Inte idag. Mitt humör bara föll, jag fattar inte vad som hände. Vill åka hem och dra något gammalt över mig.
1. Min dator kommer jag skicka ut. Den gamla stationära härken är inget att ha, ut med skiten!
2. Tele2 bestämde sig för att efterfakturera massor av sina kunder, "runt 100:- per kund". Jävlar vad lite de andra måste betala, eftersom jag höjer snittet med mina 470:- ex moms. (Hatar numera Tele2.)
3. Det är måndag. Då ska man per automatik vara skitsur. Jag går nog och lägger mig och tjurar snart.

Nä, så får det nog fan bli. Jag är så arg så jag jävlar i mig kokar! Skitprylar från helvete. Alla mina elektroniska prylar suger rövballe. Basta.
Adjö.
Helgen tar alltid slut för fort.
Det har varit en fantastisk helg, har varit i Fucking Bredäng hos min vackre karl och haft det bra. Han får mig att må oförskämt bra, trivs där hos honom. Det är bara så tråkigt att åka hem till min egen tomma lägenhet nu när han inte kommer förbi så ofta längre. Jag har ju katten iofs, hon behöver min kärlek.

Jag har nog kommit på att jag har fallit tillbaka i gamla vanor. Lite i alla fall. Min bror och jag har alltid varit Spara och Slösa. Det är ingen hemlighet att jag alltid gör mig av med pengar alldeles för fort på fel prylar. Köpte nya skor härromdagen och idag köpte jag en ny väska. Det var ju faktiskt 25% rabatt, hur kunde jag motstå?
Nä, måste bli bättre på det där, har många utgifter den här månaden. Bilen måste fan fixas...

Nu blir det lite film och kanske rentav en öl till. Vad gör man inte för att dämpa söndagsångesten?
Sömn är helt klart underskattat. Har sovit ganska oroligt inatt och min vackre karl verkar ha gjort detsamma. Jag låg vaken långa stunder och kunde inte för mitt liv somna om. Vaknade till så fort han rörde sig, men det är nog inte riktigt hans fel. har drömt konstiga drömmar, i en av drömmarna så blev jag skrämd av någon så jag skrek för allt vad jag var värd, hoppas att jag inte gjorde det på riktigt bara. Tänk det uppvaknandet, att någon ligger brevid dig och vrålar för kung och fosterland av rädsla. Nej, det hade varit ocoolt.
Är riktigt trött idag, så det har blivit en hel del kaffe, så under eftermiddagen lär jag antingen vara sjukt speedad av allt koffein eller så är jag helt slut i kolan så jag inte vet vad som hände.
Helst av allt skulle jag vilja åka hem och lägga mig och sova, men det kommer ju inte hända förrän efter 17.00.

Nu ska jag väl ta o jobba lite, men jag har sån total kortslutning i hjärnan.
Å andra sidan, det är onsdag, veckan vänder, full fart mot helgen! :D
Hann nog säkert vara hemma i en hel timma innan mitt hem var totalt kaos.
Katten hade hittat det hon letat efter uppe på byrån: halsbandet. Det låter ju så roligt när man kastar omkring med det.
Ja, livet för en kattrackare är väl bra roligt ibland.
Har haft en ljuvlig helg, med fint sällskap. Vi har egentligen inte gjort något speciellt, småpysslat lite i hans nya lägenhet, druckit öl, sett lite ishockey. Riktigt mys har det varit.
Man får en hel del motion när man går och handlar ett par gånger om dagen, och den uppförsbacken hem till Andreas lägenhet, den är ju riktigt rolig. Jag som är lite halvt efterbliven vill bara springa uppför den, för allt vad jag är värd. Men eftersom knäna (och kondisen...) inte alltid håller, så känns det som att det är bäst att låta bli. But one day... Då jävlar ska jag springa uppför den där backen och vara fett nöjd när jag är framme.
Livet på en pinne.

Ensam, uttråkad, kan inte ens se livestreamad ishockey. It sucks.
I miss you.
Lever man ett liv med skygglappar så är det klart att man inte ser helheten. Man måste se de små detaljerna också, och framför allt är det bra att försöka se lite opartiskt på sig själv.

Do not try and bend the spoon. That's impossible. Instead... only try to realize the truth.
Then you'll see, that it is not the spoon that bends, it is only yourself.


Åh, vad sägs om ett Matrixmarathon? Det känns nästan lite halvretro, men oj så coola de var när de kom! Ah, good times.
Jag hade kunnat betala för att ligga kvar i sängen imorse. Försov mig nästan 30 minuter, så jag är på rätt dåligt humör idag, och jag försöker verkligen låta bli att låta det gå ut över andra. (det går sådär)

Smile monkey people!
Det var date night igår. Vi åt god mat, spelade spel och var på bio. Nice! Vi hade verkligen jätteroligt, och jag hade minst lika roligt innan jag berättade vad vi skulle göra, när jag retades lite och sa till honom att ta med regnrock och gummistövlar. Att jag klarade att hålla poker face då är mäkta imponerande. Cred till mig! :P
Det är inte mycket som kan göra mig gladare just nu, jag är en väldigt lycklig liten skit. :) Eller ja, det finns en grej, men det verkar som att vi är på slutspurten på den diskussionen, which is good. Förhoppningsvis får jag veta mer i dagarna. :)



På återseende!
Tjipp!
Det var en skön fredag. Jag fick mycket gjort på jobbet, så slutade jag tidigt för att hinna med ljusbehandlingen. På väg hem så vart jag sugen på vin, så det blev en runda in på bolaget. Problemet var bara att jag var långt ifrån den enda som tänkte det vid 17.10 såhär en fredag eftermiddag, men men, jag fick stå mitt kast och vänta i den längsta kön som skådats sedan toakön på Woodstock. På riktigt, det var så mycket människor, och jag tål inte det där, jag får panik, får svårt att andas.

Nu är det iaf sovdags om en liten stund, måste ju vila upp mig för morgondagens äventyr... ;)
Puss.