Precis så är det. Fröken Molin är ansvarig för Vallstena Hundpensionat tills på söndag.
Ganska roligt faktiskt, man får träffa många trevliga (och märkliga) hundraser, med alla slags personligheter och upplärningssätt. En del hundar är trevliga, väldresserade, väntar snällt på att få maten, genom att sätta sig fint och ha ögonkontakt med en, tills man säger varsågod. (Mycket bra!)
Andra kastar sig över en när man går in i boxen med matskålen, andra vägrar både äta och dricka ur vanliga skålar, utan dricker bara när man hällt ut vatten på golvet, och äter därifrån också. (Eh... Hur har han det hemma i så fall?)
En del hundar kan man gå med utan koppel, andra måste man tamejfan linda kopplet två varv runt sig för att de inte ska dra sönder en.
Hundar är fantastiska varelser, MEN (!) de blir vad man gör dem till. Man kan dressera en hund till att svänga höger på kommando, man kan dressera en hund till att sitta, stanna där tills man lockar på dem. Man kan. Oftast. En hund kan bli en vansinnigt härlig kompis, en partner, eller en kämpe, helt beroende på hur man dresserar den.
Oftast iaf.

Nu ska vi snart ut och gå med hundarna igen.
Vi har en rädd Jack Russell, en überkrullig spansk vattenhund, en envis dvärgschnauzer, en härlig golden, en fantastisk husky-blandning och en lite lessen dobermann. Kul blandning.

Jaja, nu ska vi ut.
Skriver väl mer i helgen.
Kom ihåg att följa min blogg nästa helg, då jag tävlar i VM i Rubiks Kub! =) Wish me luck!

-Annica out!
Vaknade med huvudvärk idag.
Inte nå roligt alls. Går inte att gå och lägga sig och vila heller... De borrar efter bergvärme på gården, och just nu håller de på utanför mitt sovrum. Ett tag vibrerade hela golvet i köket och sovrummet... Så, det blir att hålla sig vaken.
Nej, det här med huvudvärk är jag ganska less på.

Ikväll är det vår andra träningsmatch för säsongen. Ska bli jätteroligt. Hoppas att min jävla huvudvärk har gått över tills dess, så att jag orkar.

Om en vecka åker jag till Budapest! Ser fram emot det, ska bli riktigt spännande! VM är ju en stor grej, så jag tycker att det är skithäftigt att åka. :)
Finns många riktigt duktiga kubare världen över, så det ska bli kul att se dem in action. Vi har ju en svensk kille som faktiskt ligger på 22:a plats på världsrankingen på enskild tid.
En annan ligger på modiga 935:e plats på världsrankingen. Sist jag kollade så var jag på 899:e plats, men det har ju gått en del tävlingar sen dess... Många som avancerar, det är roligt.

Ah, nu har det tystnat utanför en stund. Ljuva tystnad!
Nu ska jag ta mig en tallrik fil.

-Annica out!
Det är innebandy ikväll. Träningsmatch, första med nya laget.
Riktigt taggad, har svårt att sitta still i soffan!
Ska bli riktigt roligt, för några av mina gamla lagkamrater från Visby IBK har gått till Tofta, som vi möter.
Fan va roligt det ska bli! =)
Jag hoppas att kroppen håller, för jag anar att det är nå benhinneinflammation som jag har fått, som gör att det gör så himla ont... Benen och fotlederna försöker dräpa mig, men det ska inte hindra mig ikväll! Ikväll ska det bli asroligt att lira! =)
Shit va roligt! Jag måste fan åka snart, annars kommer min mage stressa sönder....
Håll tummarna!

-Annica out!
Min dator har varit på "rehabilitering" i Tyskland i två veckor. Den mådde ganska dåligt.
Men nu är den hemma! Finally! =)

Nu är jag arbetslös igen. Rätt tråkigt faktiskt. Har sökt rågra andra jobb, men jag vet ingenting ännu. Ett av jobben blev jag iaf kallad till intervju. Vi var åtta av ca 150 sökanden som fick komma på intervju, så det blev rätt bra odds. Men jag vill inte ha det, låter så tråkigt, så var lönen rätt dålig.
Håller tummarna för något av de andra istället. Ett kommer jag inte att få, de har redan börjat kalla till intervjuer, men jag har inte blivit kallad, så där har jag nog ingen chans. Så just nu är det två heltidstjänster som jag håller tummarna för. Får se vad som händer.

Snart är det VM! Ska bli så himla roligt!
Väntar dock ännu på mina två nya kuber jag har beställt, men det tar tydligen JÄVLIGT lång tid att få hit saker från Luleå... Smått irriterad får jag väl erkänna.
Hoppas bara att de kommer innan jag åker till VM, annars övergår irritationen till fly jävla förbannad.
Försöker iaf läsa lite om Ungern, vad dehar för valuta, vad det finns för ställen i närheten av hotellet osv.
Har egentligen inte kommit fram till något klokt, mer än att man ska akta sig för att bli rånad, man kan bli det överallt, till o med i taxin! Så därför ska man använda sig av vissa bolag, som man vet är seriösa. Det blir ju spännande...

Tränade innebandy igår. Sjukt roligt! Har saknat det som fan! Det enda som är tråkigt är att det ibland känns som att kroppen håller på att brista, fotlederna värker, knäna värker, handlederna, fingrarna...
Det är jävligt tråkigt att behöva känna sig som en 95 åring i lederna. De är dåliga, det kan jag inte säga något annat om. Skittråkigt.

Nu måste jag hitta något lunchigt.
-Annica out!
Så himla roligt!
Jag har anmält mig till Rubiks-VM! Bokade flyg och hotell idag!
Shit va spännande! Jättekul ska det bli!
Jag tror att vi blir runt tio som åker från Sverige, det är vad jag har hört iaf.

Åker från Arlanda den 4 oktober, och kommer hem igen den 8 oktober.
Själva tävlingen äger rum 5-7 oktober på ett konferenshotell i centrala Budapest, Ungern.
Som sagt, shit va spännande!
Vet väl inte om jag tror att jag kommer så långt, för jag måste kvala in, men det är ju mest en kul grej, iaf för mig.
Tar det inte så jätteallvarligt, men visst, det hade ju suttit fint med prispengarna... 5000 euro...
Inga dåliga pengar för att snurra snabbt på en kub. Nåja, jag är rätt långt ifrån de pengarna, ligger på 899:e plats i världsrankingen på enskilda tid, och på 742 på världsrankingen på mitt snitt.
Men jag hoppas på att förbättra något under VM, nåt trappsteg hade varit kul att klättra iaf.. =)
Nu ska jag kela med katten, sen blir det nog bums i säng.

-Annica out!