Hundpensionatsansvarig.

1kommentarer

Precis så är det. Fröken Molin är ansvarig för Vallstena Hundpensionat tills på söndag.
Ganska roligt faktiskt, man får träffa många trevliga (och märkliga) hundraser, med alla slags personligheter och upplärningssätt. En del hundar är trevliga, väldresserade, väntar snällt på att få maten, genom att sätta sig fint och ha ögonkontakt med en, tills man säger varsågod. (Mycket bra!)
Andra kastar sig över en när man går in i boxen med matskålen, andra vägrar både äta och dricka ur vanliga skålar, utan dricker bara när man hällt ut vatten på golvet, och äter därifrån också. (Eh... Hur har han det hemma i så fall?)
En del hundar kan man gå med utan koppel, andra måste man tamejfan linda kopplet två varv runt sig för att de inte ska dra sönder en.
Hundar är fantastiska varelser, MEN (!) de blir vad man gör dem till. Man kan dressera en hund till att svänga höger på kommando, man kan dressera en hund till att sitta, stanna där tills man lockar på dem. Man kan. Oftast. En hund kan bli en vansinnigt härlig kompis, en partner, eller en kämpe, helt beroende på hur man dresserar den.
Oftast iaf.

Nu ska vi snart ut och gå med hundarna igen.
Vi har en rädd Jack Russell, en überkrullig spansk vattenhund, en envis dvärgschnauzer, en härlig golden, en fantastisk husky-blandning och en lite lessen dobermann. Kul blandning.

Jaja, nu ska vi ut.
Skriver väl mer i helgen.
Kom ihåg att följa min blogg nästa helg, då jag tävlar i VM i Rubiks Kub! =) Wish me luck!

-Annica out!

1 kommentarer

Bosse

30 Sep 2007 06:08

Lycka till på wm... Förresten kollar du in din facebook?? Eller ignorerar du mig bara??

Kommentera

Publiceras ej