Är människan för

0kommentarer

Nuförtiden behöver man ju egentligen inte ha ett förhållande för att få allt sånt som man är ute efter; sex, sällskap, kramar, pussar, närheten. Nu kan man ha sex med sin bästa vän, kramas och pussas, kyssa någon på öppen gata, utan att ha ett intimt förhållande med den personen.

 

Istället för att ha ett fast förhållande, så vill folk istället ha någon som inte förväntar sig att man ska höra av sig hela tiden.

Man kramas och har sex med någon, men är fortfarande tillgänglig på marknaden ifall (mot förmodan) Mr Right skulle snubbla över en.

 

Sannolikheten att Mr/Ms Right dyker upp är dock inte så stor. I dagens samhälle så vet folk vad de vill ha hos en partner, hittar de någon som passar in i profilen, så duger den personen formodligen inte ändå, för profilen ändras ändå, för man duger aldrig ändå.. Man vill alltid förändra den man är tillsammans med.

 

Jag tror att kvinnan i vissa fall ser mannen hon möter som ett renoveringsobjekt, att hon kan få honom att klä sig som hon vill, bete sig som hon vill osv.

Märkligt ändå, för om mannen skulle göra så mot kvinnan, så ber hon honom att fara o flyga.

Jaja, dagens samhälle är märkligt.

 

(När jag blir stor, då kan Carrie Bradshaw slänga sig i väggen, för då kommer jag vara bättre! *skratt*)

Kommentera

Publiceras ej